Het zijn aparte tijden voor lokale ondernemers die te maken hebben met de huidige crisis. Elk bedrijf schreeuwt om aandacht. Velen proberen dat zelf met livestreams of gepromote berichten via de social media kanalen. Maar de praktijk leert dat deze (dure) acties veelal geruisloos opgaan in de online massa. Voor lokale MKB ondernemers is het lastig om op een goede en effectieve manier doelgroepen te bereiken. Juist voor deze ondernemers lanceert I.B.B. Media vanaf september a.s. een nieuw online talkshow met de naam ‘Bloks op Zondag’. In de uitzendingen krijgen ondernemers de mogelijkheid om hun onderneming of organisatie te presenteren, om nieuwe producten te lanceren en ook om met andere ondernemers het gesprek aan te gaan. De initiatiefnemers willen hiermee een  professioneel en aantrekkelijk televisieprogramma lanceren over, voor en met lokale ondernemers.

Bloks op Zondag

Het nieuwe televisieprogramma ‘Bloks op Zondag’ wordt online uitgezonden en telkens staan acht ondernemingen centraal. De invulling wordt gevarieerd opgezet met meerdere gedeeltes waarin de ondernemers zich op een professionele en ontspannen wijze kunnen presenteren. De tafelgesprekken worden afgewisseld met muzikale optredens door een live band. ‘Bloks op Zondag’ wil ondernemers de kans bieden om aandacht te schenken aan wat de onderscheidende waarde en kracht is van zijn of haar onderneming. Daarnaast wordt met elkaar gesproken over nieuwe ontwikkelingen, locaties, het werven van personeel en de actuele ontwikkelingen in de markt of branche.

Presentator Cor Bloks

Voor het programma Bloks op Zondag kruipt de Brabantse presentator Cor Bloks opnieuw in de rol van presentator. Met een overdosis aan TV ervaring gaat hij aan tafel in gesprek met MKB-ondernemers uit Noord-Brabant.

Productie

Het programma wordt geproduceerd door het team van I.B.B. Media. Als opnamelocatie is gekozen voor Studio 76 in Etten-Leur. Een sfeervolle accommodatie met alle faciliteiten die nodig zijn om een professionele televisieproductie op te nemen. Beeld, geluid, licht en decor wordt verzorgd door een ruim dertig man koppig team.

Uitzendingen

De uitzendingen starten vanaf september 2020 iedere zondagochtend om 10.00 uur. Bloks op Zondag is te zien op het Youtube kanaal van I.B.B. Media. Elke aflevering kan worden teruggekeken wanneer, waar en hoe men dat zelf wil. Elke kijker kan dit zelf bepalen en is dus absoluut niet afhankelijk van een vast tijdstip op een televisiezender. Een team van social media specialisten werkt achter de schermen mee om een groot aantal kijkers en bezoekers te bereiken.

Informatie

Ondernemers kunnen meer informatie opvragen door een e-mail te sturen naar: info@bloksopzondag.nl.