fbpx
Mister Postman PR & Marketing Agency

PROMOTION & ADVERTISING

Vindbaar en zichtbaar

Met focus (inter)actie en ROI monitoren we iedere campagne. We hebben de tools waarmee we met succes, de demografie en authenticiteit van jouw publiek kunnen bepalen, wat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over slechte targeting, bots of nepvolgers.

Je moet serieus zijn over data. Je sociale prestaties zijn zo slim als de gegevens die eraan ten grondslag liggen. We zijn serieus over socials. En we zijn serieus over data. Dit betekent dat we weten wat werkt en, belangrijker nog: wat niet.

Wij geloven dat slimme data de sleutel is tot slimme resultaten. We zetten gegevens om in de sociale valuta van jouw bedrijf, merk of evenement. We kunnen niet wachten om jouw partner voor het beheer van sociale media te zijn!

Samen aan de slag

We gaan aan de slag om via de juiste platforms de gewenste doelgroepen te organiseren. Met inzet van betaalbare budgetten én data werken we aan resultaten en bereik.

Loyaliteit vergroten

Met een ongeëvenaard bereik en de mogelijkheid om doelgroepen nauwkeurig te targeten, is betaald sociaal media inzetten de basis voor versterking en resultaten.

Datagedreven

We zijn massaal overgestapt van desktops naar mobiele apparaten. We denken mee over alle online touchpoints, de juiste boodschap of actie om je data verder te vergroten.

Fans maken

Maak van de bezoekers van nu, trouwe fans van de toekomst. Door je data te onderhouden, bezoekers 'digitaal aan de hand te nemen' bouw je aan een sterke fanbase voor de toekomst.

cardmapr pwxESDWRwDE unsplash

Detailhandel

Mister-Postman richt zich op ATL marketing, we richten ons op naamsbekendheid door het vergroten van je vindbaar- en zichtbaarheid.

Data is key

Jouw sociale prestaties zijn zo slim als de gegevens die eraan ten grondslag liggen. We zijn serieus over sociaal. En we zijn serieus over data.

44601560960 966e8f535e o

Events & acties

We zijn de makers om je verhaal te delen via geïnspireerde inhoud; het creëren van de juiste ervaring in peer-to-peer aanbevelingen en resultaten.