fbpx
Mister Postman PR & Marketing Agency

April Darby op het podium tijdens RNB Oldskool Hits in Ahoy

Zangeres April Darby speelt een muzikale rol tijdens RNB Oldskool Hits in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy. Hiermee versterkt organisator en presentator John Williams opnieuw het toch al getalenteerde gezelschap dat hem op zaterdag 16 april op het podium zal bijstaan. Behalve April Darby maken ook vocalisten Laise Sanches, Sharon Doorson, Jared Hiwat, Jared Grant en Miquel Dillenburg deze avond hun opwachting.

De Nederlands/ Amerikaanse zangeres April Darby is al lang geen onbekende meer in de wereld van theater en popmuziek. Naast hoofdrollen in de succesvolle producties zoals ‘The Bodyguard’ en ‘Aida in Concert’ heeft zij meerdere keren in het Ziggo Dome gestaan met o.a. ‘Grand’ van DJ Fedde le Grand & ‘Let’s Dance’ van Humberto Tan. Naast alle shows werkt April ook hard aan een solocarrière in de muziekwereld. Zo heeft ze al singles zoals ‘New York’, ’Cold Shoulder’ en ‘Falling Fast’ uitgebracht.. Tevens heeft April de Nederlandse stem van Beyoncé mogen inspreken en inzingen in The Lion King Movie NL. Met haar soulvolle stem, haar looks en zinderende performance is April Darby klaar om op 16 april ieders (RNB) hart te veroveren! 

John Williams presents RNB Oldsool Hits ‘The Icon Edition’ is te zien op 16 april 2022 in de RTM Stage. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketpoint. Mister-Postman is ingeschakeld voor de PR en marketing van “het grootste RNB concert van Nederland”.