WhatsApp Image 2020 12 21 at 10.55.52 1

Het stage avontuur zit erop

‘Leerzame reis met veel uitdagingen. Blij dat ik het team van Mister-Postman heb mogen versterken!’

De stage zit erop. In het nieuwe jaar ga ik weer terug naar school en heb ik mijn stage van een half jaar afgerond. De stage heeft mij enorm veel nieuwe inzichten gegeven op verschillende vlakken. Ik heb goede werkervaring op gedaan, ik ben uitgedaagd, ik heb uit mijn comfort zone moeten treden en ook heb ik kunnen zien welke aspecten ik leuk vind binnen mijn vakgebied. Al deze ervaringen hebben er samen voor gezorgd dat ik een mooie stage heb gehad. Ook de samenwerking met collega’s was een erg leerzaam traject. Het belangrijkste van de stage was om mijzelf te ontwikkelen in mijn vakgebied en dat is zeker gelukt. Door alle uitdagingen die met mijn stage naar voren zijn gekomen heb ik moeten omgaan met verschillenden facetten die mij als persoon en werknemer beter hebben gemaakt.

Het presteren onder druk, deadlines, klantencontact en veel meer andere competenties hebben ervoor gezorgd dat ik vooral een hele brede stage heb gehad. Ik heb letterlijk alles mogen doen, zowel met, als zonder begeleiding. Dat maakt Mister-Postman ook zo’n mooi stagebedrijf. 

Elke stagiair hoopt altijd dat hij of zij serieus genomen wordt. Dit was bij mij dan ook zeker het geval. In rare tijden heb ik mijn eerste stage moeten lopen. Ook dit zorgde voor de nodige omwegen, maar we hebben het gered en mooie stappen gemaakt met het bedrijf. Dit maakt me ook erg trots. Ik heb het bedrijf zien groeien en daar heb ik deel van uit mogen maken. Ik raad het dan ook ten zeerste aan om je hier als stagiair te laten opleiden en je ervaring op te doen. Ik ben enorm tevreden over mijn stage periode. Ik heb enorm veel geleerd door de betrokkenheid die ik heb gehad bij alle projecten van het bedrijf. Niet te vergeten dat ik een topsporter ben met een heel druk schema waar het bedrijf alleen maar begrip en medewerking voor heeft gehad. Als je jezelf 100% geeft, dan is er vrijwel altijd flexibiliteit van het bedrijf. Zelfs als je elke dag moet trainen.

Bedankt voor het volgen van mijn avontuur als stagiair en Mister-Postman ook bedankt voor de leuke en leerzame stage! 

Wil jij ook stage lopen bij Mister-Postman? Bekijk dan eens onze vacatures. 

info@mister-postman.nl
(020) 235 1 235

Mangaan 11, 5234 GD 's-Hertogenbosch