Jochem Sanders stagiair

Aangenaam! Ik ben Jochem ūüôā

De komende weken neem ik je mee in mijn meewerkstage bij Mister-Postman. Ik zal om de twee weken een update geven van mijn ervaringen en werkzaamheden. Veel leesplezier! 

Mijn naam is Jochem Sanders en ik volg de opleiding SPECO Sportcommunicatie op Fontys Hogescholen in Tilburg. Ik zit op dit moment in mijn derde leerjaar van de opleiding, waarbij het laatste halfjaar in het teken staat van het volgen van een meewerkstage. In mijn eerste halfjaar heb ik de minor Digital Marketing in Eindhoven gevolgd en met succes afgerond. Tijdens deze minor heb ik veel kennis opgedaan m.b.t. digitale- en online marketing en ben ik nu heel blij om eindelijk het werkveld in te gaan!

Mijn keuze voor Mister-Postman was al snel gemaakt¬†dit schooljaar.¬†Vriend- en klasgenoot Max heeft het eerste halfjaar hier al stage gelopen en vertelde mij veel positieve verhalen over het werk en collega’s. Het sprak mij erg aan dat Mister-Postman haar stagiaires gelijk als medewerkers zou inzetten en benaderen, waardoor je al meteen een verantwoordelijkheidsgevoel met je meedraagt.¬†Daarnaast¬†staat de organisatie altijd open voor idee√ęn, begeleiden ze goed en¬†is het werk vari√ęrend en uitdagend. Vooral voor mensen als ik die voor het eerst vanuit de schoolbanken het werkveld ingaan is een goede begeleiding erg belangrijk!¬†

De eerste weken stonden vooral in het teken van zoveel mogelijk kennis opdoen van alle systemen en kijken waar ik mezelf in wilde specialiseren. Mijn doel was om van alles zoveel mogelijk ontdekken en hierin mijn meerwaarde laten zien. Vooral het adverteren op Facebook en Instagram voor klanten en resultaten inzien vind ik heel interessant. Vanuit de minor Digital Marketing werd de waarde van data vaak bestempeld als waardevol en dat zie ik nu nogmaals terug bij het echte werk!

Alle taken die ik verder nu uitvoer en bij meeloop zijn: online adverteren, social media van klanten bijhouden en nieuwsbrieven opstellen. Al deze taken en opdrachten moet ik uiteraard vanuit huis maken, waardoor het ultieme stage- en werkgevoel toch anders is. Ik hoop in de toekomst nog wel naar het kantoor te kunnen gaan, maar aan overmacht doe je helaas niks!

In mijn volgende blogs zal ik jullie meer meenemen in de praktijk en worden mijn werkzaamheden alsmaar zelfstandiger!

Tot snel! 

Jochem

info@mister-postman.nl
(020) 235 1 235

Mangaan 11, 5234 GD 's-Hertogenbosch