Vandaag weer een nieuwe blog! Lees hieronder wat ik de afgelopen weken allemaal heb gedaan tijdens mijn stage bij Mister-Postman!

De afgelopen weken waren ontzettend druk met nieuwe campagnes opzetten en plannen maken voor onze klanten! Ook heb ik eindelijk na anderhalve maand thuis te hebben gewerkt mijn debuut gemaakt op het kantoor van Mister-Postman. Een mooie belevenis om eindelijk te kunnen proeven van het kantoorleven en om fysiek aanwezig te zijn bij besprekingen. Mijn eerste ‘fysieke’ bespreking stond in het teken van Koningsdag. Voor deze stichting moet er een plan worden gemaakt m.b.t. social storytelling en aan mij de eer om dit project te leiden! Het doel van het project is om zoveel mogelijk aandacht te geven aan de festiviteiten die de dag zelf gehouden worden. Oftewel mooie verhalen zoeken omtrent deze dag! Het is lastig om zoiets goed in te plannen met de huidige coronamaatregelen, want niks is zeker in deze tijd.

Als klap op de vuurpijl mocht ik een week later nogmaals naar het kantoor komen om te werken en om verschillende 1,5-meter vergaderingen bij te wonen. De eerste vergadering was voor De Ster Nieuwkuijk die hun marketing verder willen optimaliseren via Mister-Postman en de tweede afspraak was met FC Volendam. Ik vond het erg leerzaam om fysiek bij zulke vergaderingen aanwezig te zijn, want je leert een andere partij veel beter kennen en de wensen en behoeften komen daarin ook meer naar voren dan bij een online meeting. Buiten dat is het ook prettig om samen met je collega’s te werken in deze sfeer!


Verder heb ik verschillende werkzaamheden mogen verrichten en worden mijn verantwoordelijkheden voor bepaalde projecten ook groter. Denk hierbij aan het zelfstandig opmaken van nieuwbrieven, SEO-werkzaamheden, social storytelling en ik heb nog een geheim project mogen draaien voor Ticketpoint. Echter kan ik hier nog niks over vertellen, maar dit zal 100% in mijn volgende blog besproken worden!

Keep your posted!

Jochem

kantoor mister-postman
blog
info@mister-postman.nl
(020) 235 1 235

Mangaan 11, 5234 GD 's-Hertogenbosch