Blog nummer vier van onze online marketing assistent Jochem

De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen, Ik ben intussen voorbij de helft van mijn stageperiode en heb veel nieuwe en leuke dingen gedaan
bij Mister-PostmanIn mijn vorige blog schreef ik over een geheim project voor Ticketpoint. De opdracht was het creëren van een ludieke 1 aprilgrap. Het idee was de ontwikkeling van de ‘LEDBIT300’: een capsule die je inneemt, waarbij je direct aan je gebit ziet of je een negatief (groenekleur) of positief (rode kleur) bent op Covid-19. Door middel van social media postseen persbericht en de inzet van e-mail marketing wilden we met deze 1 aprilgrap reuring veroorzaken. Een leuk project om te proefdraaien en ik heb er veel van geleerd. Vooral het (onder)zoeken naar de juiste doelgroepen om niet lukraak ergens aan beginnen heeft mijn werkwijze en kijk op tal van vervolgprojecten beïnvloedt. Een mooi leermoment dus! Daarnaast heb ik ook voor het eerst mijn eigen Facebook advertentie campagne gemaakt, van begin tot eind. Dus, van het plan opstellen, goedkeuring vragen van de klant tot het inrichten, optimaliseren en rapporteren van de campagne. Het geeft een euforisch gevoel als de campagnes goede resultaten behalen en dit is zeker een onderdeel van marketing waar ik mij in de toekomst mee wil bezig blijven houden. Dat maakt Mister-Postman tot een inspirerende leeromgeving. Om klein te beginnen en door veel te oefenen voor de toekomst! 
Ook merk ik dat mijn verantwoordelijkheden steeds groter worden. Ik ben tijdens de stagedagen veel zelfstandiger aan het werk in vergelijking met de eerste stageweken. Aan de ene kant geeft dit een goed en vrij gevoel, maar aan de andere kant is het thuiswerken een
stuk eenzamer en saaier om te doen. Dit vergt veel discipline, maar dat is iets waar ik nooit moeite mee heb gehad! Over twee weken komt mijn nieuwe blog en ga ik mijn laatste maand in!

Keep you posted! 
 
Jochem
Online marketing
info@mister-postman.nl
(020) 235 1 235

Mangaan 11, 5234 GD 's-Hertogenbosch