Volg onze stagiair

Opnieuw hectische weken op het thuiskantoor! De verscherpte maatregelen zorgen er elke week voor dat werkzaamheden vaak veranderen. Afgelopen weken stond ook in het teken van evaluatie. Samen met Fabiënne (mijn stagebegeleider) hebben we de klanten bekeken en geëvalueerd. We hebben klanten uit de horeca en sport die nu gevangen zitten door de overheidsmaatregelen en beperkingen. We moeten extra creatief omgaan met de uitingen die we voor hen maken. Dit gaat natuurlijk in goed overleg. Zeker in deze tijd is communicatie met de klanten van groot belang! Dit heb ik erg positief ervaren. Hoewel je merkt dat sommige ondernemers wel in zak en as zitten door alle maatregelen. Dat was soms best moeilijk en je probeert toch deze hardwerkende mensen te helpen en te motiveren ondanks dat sommigen misschien wel tot nieuwjaar gesloten moeten blijven.

 

blog 3

Naast deze werkzaamheden ben ik heel veel bezig geweest met de website van Mister-Postman. Deze kon wel een metamorfose gebruiken. Ik word bij SPECO-sportcommunicatie veelzijdig opgeleid en vandaar dat deze taak perfect voor mij was weggelegd. Hiermee kon ik ook mijn stagebedrijf laten zien dat ik zeker van meerwaarde ben op dit gebied. Het was voor mijn dan ook een grote uitdaging om ermee aan de slag te gaan. Ik heb alles uit de kast gehaald om de website zo goed mogelijk in te richten en een nieuwe ‘look’ te geven. Samen met het team hebben we meerdere malen naar de website gekeken en verbeteringen aangebracht. Dit is voor mij als stagiair een mooie overwinning. Ik ben geen grafisch vormgever dus het kostte mij zeker meer moeite en tijd, maar ik ga geen enkele uitdaging uit de weg en heb deze dan ook met beide handen aangegrepen. Ik ben benieuwd hoe de laatste maanden van mijn stage gaan verlopen en welke nieuwe uitdagingen mijn kant op komen. Ben jij ook benieuwd? Houdt onze Facebook en Instagram in de gaten voor de nieuwe ‘volg de stagiair’. 

Keep you posted! Max 

blog 5