fbpx
Mister Postman PR & Marketing Agency

BRAND & PERSONALITY PROFILING

"From creation to activation, we've got your socials covered..."

Creativity takes courage!

Of je nu een mediapersoonlijkheid, influencer, ondernemer of creatieve maker bent. Je bent constant opzoek naar zoveel mogelijk bereik. Als jouw social media partner gaan we aan de slag om de juiste doelgroepen te bepalen en jouw online platforms te organiseren. We zetten kennis, ervaring en contacten in om jouw merk duurzaam verder uit te bouwen. Dus, laat je omringen door een club van gepassioneerde mensen. Met de beste tools en benaderingen maak je enorme sprongen in de richting van het creëren van een sterk merk. Inzicht in je wensen, doelstellingen en uiteindelijke scope zijn belangrijk voor ons. We luisteren en werken samen om voor jouw merksupporters werkelijk unieke en onvergetelijke ervaringen te bezorgen.

Social media campagnes

Wij beheren alle aspecten van een influencer marketing campagne, van creatieve concepten tot het begeleiden van content activaties en rapportages.

Brandmarketing

We zijn experts in het opbouwen en onderhouden van relaties. Ons portfolio bestaat uit micro-influencers tot sociale supersterren en zelfs beroemdheden.

Data

Wij zijn en denken socia(a)l met oog voor data. Met een gevoel voor entertainment en cultuur gaan we samen aan de slag met bereik(bare) resultaten.

Multichannel

We denken altijd vanuit een een multichannel aanpak. Van een betaalde campagne, het delen van opvallende content tot het benaderen van lokale of landelijke media.

WT1000AHOY FINAL LR 029

Waylon's Top 1000

In 2022 keert Waylon terug naar Rotterdam Ahoy voor de eerste lustrumeditie van Waylon’s Top 1000. Deze concertreeks staat in het teken van de beste en mooiste hits van eigen bodem. Van Het Kleine Café aan de Haven, Kom van dat dak af tot Rollercoaster.

JohnWilliams 5

John Williams

Samen met RTL4 presentator John Williams bouwen we samen verder aan de succesformule ``RNB Oldskool Hits`` met in april 2022 de grootste RNB liveshow ooit in Nederland.

Music Club Kampen

Music Club Kampen is een geliefde ontmoetingsplek voor bezoekers uit de regio en voor ontmoetingen met de regio. In 2022 opent dit podium weer de deuren voor concerten, stand-up comedy, familieshows en live events.