Buro bannink

BURO BANNINK

“De wereld mooier maken met avontuurlijk theater voor kinderen en jongeren!”, dát is de uitdaging waar Buro Bannink voor staat.  Dit bruisende impresariaat voor jeugdtheater, jongerentheater en cultuureducatie vertegenwoordigt meer dan dertig gezelschappen. Hiervoor staan zij dagelijks in nauw contact met theaters, festivals, cultuurbemiddelaars en scholen in heel het land. Het liefst zien ze de hele wereld genieten van verfrissend, speels, en fantasievol theater. Daarom werken ze vol passie en ambitie aan de verkoop en het tourmanagement van voorstellingen gemaakt door jonge makers, nieuwe talenten, maar ook gevestigde gezelschappen.

De kansen in de theatersector liggen echter niet voor het oprapen, al helemaal niet in deze lastige tijden van corona. Als jong impresariaat weten zij hoe ingewikkeld het kan zijn om door de onzichtbare barrières van deze sector heen te breken. Theater mag eigenwijs, avontuurlijk, uitdagend en kritisch zijn. En daarom kiest het team van Buro Bannink voor nieuwe wegen en gaan ze geen uitdaging uit de weg. Aan Mister-Postman de uitdaging om hen te helpen met hun online profilering om een nieuw publiek te bereiken. Van zakelijke volgers, theaterfans tot makers, we willen ze allemaal kennis laten maken met Buro Bannink.

Meer weten? Bekijk het aanbod en de betrokken gezelschappen op:  www.burobannink.nl

Karin bannink

Karin Bannink

Ooit ben ik als vijfjarig meisje meegenomen naar het theater. Ik herinner me nog goed de eerste keer dat het licht uitging, mijn benen bungelden onder de stoel en ik, met een vinger in mijn mond, keek, ademloos. Ik was betoverd! Sindsdien ben ik verslingerd aan de opbouwende spanning vlak voor de voorstelling, zit op het puntje van mijn stoel bij intriges, geniet intens van mooie liedjes en melodische teksten en bovenal ben ik altijd weer ontroerd bij het applaus. Met Buro Bannink wil ik elke dag weer zoveel mogelijk kleine en ook grote mensen, de magie van theater laten ervaren. Dit alles in de hoop dat er iemand ademloos zit te kijken en daar zijn leven door theater laat veranderen.”

 

Karin Bannink

info@mister-postman.nl
(020) 235 1 235

Mangaan 11, 5234 GD 's-Hertogenbosch