Innovatie

Met een sterke innovatiekracht denken we mee over de kansen en mogelijkheden van online marketing om met nieuwe manieren jouw naamsbekendheid te bevorderen.

Branding

We bezorgen online een samenhangend verhaal waarmee we op opvallende wijze jouw producten en aanbod over weten te brengen naar consumenten en media.

Scoren met data

Je hebt meer data dan je misschien doorhebt. Onze experts zijn gericht op het scoren van nieuwe bezoekers en zetten waardevolle data in voor duurzame klantrelaties.

Online adverteren zorgt voor naamsbekendheid van je bedrijf, product of evenement. De kanalen kiezen we samen op basis van je doelstellingen, je boodschap en je doelgroep. Want waar bevindt jouw doelgroep zich? Is dat op Facebook, LinkedIn of juist op specifieke websites? We denken met je mee en onderzoeken welke kanalen het meest interessant zijn voor jou.

Retargeting (of remarketing) zorgt er voor dat een bezoeker die eerder op je website was terug wordt verwezen naar je site. Deze mensen kunnen opnieuw worden bereikt als ze nogmaals je advertentie te zien krijgen. Er kunnen speciale banners worden gemaakt gericht op mensen die je website eerder hebben verlaten. Zo worden ze verleid terug te keren en alsnog de conversie op je website af te ronden. Retargeting kan voor ieder bedrijf of evenement worden ingezet, het gehele jaar door.

 

Via Google Ads (voorheen Google AdWords) kun je adverteren op websites die je doelgroep bezoekt. Dit gebeurt met display advertenties. Je kunt ook kiezen voor contextuele targeting. Je stelt dan een aantal onderwerpen in die jouw doelgroep interessant vindt. Jouw banner wordt dan vertoond op websites met informatie over die onderwerpen. Zo komt je boodschap terecht bij de juiste personen.

 

Adverteren op social media is nooit een doel op zich. Kanalen als Facebook, Instagram of LinkedIn maar ook bijvoorbeeld YouTube dragen bij aan je naamsbekendheid, imago en betrokkenheid. Welk kanaal je wanneer moet inzetten, met welke boodschap en voor welke doelgroep, blijkt uit jouw doelstellingen in combinatie met een online strategie.

Het beste online platform

Kanalen als Facebook, Instagram of LinkedIn maar ook bijvoorbeeld YouTube dragen bij aan je naamsbekendheid en imago. Het sociale landschap is constant in ontwikkeling en wij kenen de mogelijkheden.

Goochelen met Google

Via Google Ads (voorheen Google AdWords) kun je adverteren op websites die je doelgroep bezoekt. We zorgen ervoor dat je boodschap terecht bij de juiste personen op de beste manier.

Zorgen voor organische boost

Wat is dat eigenlijk; 'goed vindbaar zijn'? Om die vraag te beantwoorden moet je weten op welke zoekbegrippen jouw klanten zoeken. En, welke informatie je dan op je website of webshop moet aanbieden.

Online planning

Met ons online dashboard houd je eenvoudig en snel overzicht met alle PR & marketingactiviteiten, planningen én content op één plek.

Zichtbaar & vindbaar

Facebook campagnes of Google Adds? Laat het maar aan ons over. We helpen je om de juiste boodschap via social media advertising in beeld te brengen. We bepalen samen de doelen van jouw campagne.

Zeg ja tegen SEA!

Wil je verzekerd zijn van een prominente positie in de belangrijkste zoekmachines? Dan is zoekmachine adverteren (SEA) een ultiem instrument om die positie te claimen.

Het laatste nieuws