Innovatie

Met een sterke innovatiekracht denken we mee over de kansen en mogelijkheden van online marketing om met creatieve manieren jouw naamsbekendheid te bevorderen.

Branding

We zorgen voor een strategisch en samenhangend verhaal waarmee we op opvallende wijze jouw producten en aanbod over weten te brengen.

Denken in beelden

We denken in verhalen en beelden, maar nog liever combineren we. We denken na over en werken mee aan pakkende en overtuigende beeldverhalen.

Als het gaat om creativiteit, kunnen we alles leveren. Hoe dan? Doordat we werken met bewezen en bevlogen creatievelingen. We zetten deze creativiteit in voor verschillende doelen en op het juiste moment. Een blog schrijven voor een opticien op LinkedIn tot weer heel iets anders: het bedenken van een aantrekkelijke programmering voor een locatie. Maar we worden ook ingeschakeld om een pakkend verhaal in beeld brengen met fotografie of we inspireren met ideeën en teksten voor de website van een natuursteen specialist. Voor expertises waar we zelf minder goed in zijn, kunnen we een beroep doen op een netwerk van professionals. Gevraagd en ongevraagd zijn we voor veel ondernemers een klankbord en waar nodig ‘ondernemen’ we mee. Met prikkelende, soms ietwat chaotische, creativiteit, dat dan weer wel!

Social storytelling

We zorgen voor een optimalisatie van alle sociale media. We schrijven blogs, posten berichten en monitoren ieder gewenst kanaal.

Gepassioneerd

Creatieve mensen weten vaak iets beter wat ze willen dan anderen. We gaan er dan ook altijd 200% voor. Een los idee of net die finishing touch? Je zegt het maar!

Beeldverhalen

Zonder beeld geen verhaal! We denken in verhalen en werken met professionals die deze verhalen in pakkende beelden weten vast te leggen.

Een andere standaard

Waar mensen vaak naar standaard oplossingen teruggrijpen, doen wij het net even anders. We doorgronden 'bedrijfsblindheid' en motiveren iets extra’s te doen om het speciaal te maken.

Denken in oplossingen

Weet je even niet hoe je iets moet oplossen? Geen probleem, we verzinnen samen iets. We denken buiten de lijntjes waardoor we het net even anders doen dan anderen!

Processen

Hoewel de wetenschap creativiteit maar moeilijk kan verklaren, weet iedereen die ooit een creatief proces heeft doorlopen hóe een creatieve proces moet verlopen. Dat valt niet te begrijpen, dat kun je alleen ervaren.

Het laatste nieuws

Blog Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven blijven een belangrijk marketingmiddel. Hoe zet je een nieuwsbrief effectief in? Bij het maken van een nieuwsbrief is het allereest erg belangrijk om je aan je eigen huisstijl en tone of voice te houden. Zorg dat al je communicatie uitingen bij elkaar aansluiten. Daarnaast is data een heel belangrijk component binnen emailmarketing. Als je […]

Online streaming events

Gezellig zeg, weer een aantal weken thuis zitten. Iets wat wellicht in iedereen zijn hoofd afspeelde na aankondiging van de nieuwe maatregelen. Maar wat is nou de oplossing om het thuis toch gezelliger te maken in deze minder leuke tijden? Een ‘hot topic’ in de lock down dagen is online streaming. Online streaming is een […]

De tweede bezorgronde van onze stagiair Max in de postoffice

De afgelopen weken is er veel gebeurd. De nieuwe maatregelen hebben voor veel verandering gezorgd op de werkvloer bij Mister-Postman. Veel organisaties hebben zich moeten aanpassen aan de maatregelen en zo ook wij bij Mister-Postman. De storytelling voor organisaties hebben we aangepast. We willen zorgen dat de organisaties relevant blijven en niet vergeten worden in […]