Brabant verdient een échte kerstmarkt en wel op 21 & 22 december! Een kerstmarkt zoals we deze het beste kennen uit Duitsland of onze Scandinavische buurlanden. Een gezellige plek vol met kraampjes, vrolijke lampjes, kerstbomen, smakelijke glühwein, sfeervolle vuurkorven, snert en natúúrlijk heerlijke live (meezing)muziek.

Bespaar je dit jaar een busreis en bezoek de gezelligste kerstmarkt van Brabant bij de IJzeren Man in Vught. Dé plek om samen met familie en vrienden in de juiste sferen te komen voor de komende feestdagen!

De eerste deelnemers van de IJM Kerstmarkt 2019 zijn o.a.:
– SMIEK sieraden
– foxytrends.shop
– Pmcosmetics
– Top 1 Toys Udenhout
– Wijnkoperij De Gouden Ton
– Bij François

Dé IJM Kerstmarkt bezoek, ontdek én beleef je op zaterdag 21 en zondag 22 december 2019 op het terrein en in de sfeervolle ambiance van de IJzeren Man in Vught.

…………………………

Het idee van de eerste IJM Kerstmarkt is een onderdeel van de samenwerking op het gebied van marketing en online storytelling tussen de IJzeren Man en Mister-Postman. Met de lancering van de eerste editie van de IJM Kerstmarkt wordt duidelijk gemaakt dat de locatie, naast haar zomerprogramma, ook in het laagseizoen bruist van activiteiten voor de hele familie. Naast de IJM Kerstmarkt wordt onder meer ook een Santa Run, Foute Kersttrui Borrel en een nieuwjaarsduik georganiseerd.