De Omanido’s gaan op reis naar Frankrijk. Wie? Hoor ik u denken. Al weken geniet ik van de avonturen van Hendrik, Evert, Grietje en de andere leden van de ‘oud-maar-niet-dood’ club uit de tv-serie ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’. Omroep Max brengt op ontroerende en herkenbare wijze het leven van een groep senioren in beeld. De serie is een pleidooi voor een samenleving die ouderen insluit en stimuleert, en dat zij van betekenis zijn.

De jaarlijkse MAX Proms concerten zijn ook een mooi voorbeeld hiervan. Dit weekend verzamelen openieuw duizenden senioren in de Jaarbeurs om te genieten van muziek en optredens. Het bewijs dat wie eenmaal op leeftijd is allang niet meer stilletjes achter de geraniums hoeft te zitten. Sterker nog: deze groeiende bevolkingsgroep snakt naar uitjes, is online actiever dan ooit en reist bij voorkeur in groepsverband. Wonderwel blijft het aanbod voor deze doelgroep beperkt. De hipste (…) evenementen worden uit de grond gestampt waarbij overdag een zaal, decor of locatie in het schemer van de noodverlichting leeg blijft staan. En dat terwijl juist die ‘daluren’ kansen bieden.

Voor Omroep Max regelt Ticketpoint al jaren achter de schermen de ‘white label ticketing’ van hun evenementen. En weet: een dankbaarder publiek is niet denkbaar. Omanido!

Deze blog is door Mister-Postman geschreven voor Marcel van Loon van Ticketpoint.nl