fbpx
Mister Postman PR & Marketing Agency

E-MAIL MARKETING

“Defining your target audience and researching your competitors to ensure your Email Marketing strategy is always several steps ahead.”

Bestel vandaag nog jouw eigen nieuwsbrief

E-mailmarketing heeft de manier veranderd waarop we met klanten communiceren. Het is nog steeds een bewezen sterk verkoopmiddel, mits deze blijvend wordt verfijnd en nog weer verfijnd. Onze storytellers schrijven berichten die écht (iets) nieuws brengen. We bieden keuze uit vele templates aan te passen in jouw eigen look and feel, standaard a/b testing om daarmee de conversieratio te verhogen en niet onbelangrijk: we zorgen voor een beveiligd databeheer.

  • Nieuwsbrief in eigen look and feel
  • Creatieve copywriters
  • Bewezen hoge openingsrates
  • Vergroot inzicht in interesses
  • Conversieverhogend en meer betrokkenheid
  • A/B testing en support

Dankzij doorlopende e-mailmarketing analyses, geavanceerde systemen en een authentiek begrip van jouw doelgroep we weten wat de optimale tijd is om een e-mail te verzenden. We kunnen de abonneelijst segmenteren om berichten nog verder af te stemmen op geografische locaties, interesses, leeftijden of een  gezinssamenstelling. Op deze manier zijn we continue bezig om jouw naamsbekendheid te vergroten en een loyaal klantenbestand op te bouwen.

logoWAY AHOY2020
Waylon
logo lion stone mister postman
Lion Stone
logo academy bartels mister postman
Academy Bartels
ZAPP SINTERKLAASFEEST ayd0dj
ZAPP
download 3
IJzeren Man
eindhoven kemphanen logo mister postman
Eindhoven Kemphanen
udenhout golft 500x400 logo e ticket min
Udenhout Golft
Ticketpoint cilzsa
Ticketpoint
BETTER GET HIT FESTIVAL frufvl
BGH FESTIVAL