fbpx
Mister Postman PR & Marketing Agency

EVENT MARKETING & PR

Wij starten ver voor aanvang

We hebben een neus voor nieuws en timing. Iedereen heeft een verhaal, maar het moet wel opvallen. We gaan ermee aan de slag om jouw verhaal op een treffende manier onder de aandacht te brengen. Met focus (inter)actie en ROI monitoren we iedere campagne. We hebben de tools waarmee we met succes, de demografie en authenticiteit van jouw publiek kunnen bepalen, wat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over slechte targeting, bots of nepvolgers.

Publiek in beweging

We brengen publiek in beweging. Met elkaar bedenken we slimme strategieën met online, offline, outdoor en media campagnes.

Creative partner

Creativiteit is niet iets dat je kan kopen of vastpinnen. Laat het nu net in ons DNA zitten met branding als ons specialisme. Hoe we het aanpakken? Dat vertellen we je graag persoonlijk.

Data is key!

We adviseren over jouw social media marketing, campagnes en hoe we conversie kunnen realiseren. We zorgen ervoor dat je vind- en zichtbaar bent en online up-to-date blijft.

PR professionals

We fungeren als jouw PR team dat verantwoordelijk is voor alle persberichten, het benaderen van media en het inzetten van opmerkzame PR acties. Dat kan gedurende een langere periode of op projectbasis.

Theater

Onze roots liggen in de live entertainment wereld. Van concerten tot theatershows, we houden ervan en brengen dat graag over op anderen!

47685675 534569986953454 4976155203704193024 n

Live entertainment

De mooiste setlist of line up is nog geen garantie tot succes. Jouw verhaal start al ver voor aanvang van een concert. Laat ons dát bijzondere verhaal formuleren en delen.

Festivals

We zijn de makers om je verhaal te delen via geïnspireerde inhoud; het creëren van de juiste ervaring in peer-to-peer aanbevelingen en resultaten.