fbpx
Mister Postman PR & Marketing Agency

Ticketing-As-A-Service van Ticketpoint en Tymes4 nu live

Mooi moment afgelopen week voor onze partner Ticketpoint.nl. Als eerste voetbalclub heeft FC Volendam gekozen voor de zogeheten “Ticketing-As-A-Service”, dé oplossing van Ticketpoint in samenwerking met Tymes4. Supporters van FC Volendam bestellen voortaan hun tickets via het door Ticketpoint ingerichte ticketing platform Tymes4 van Ormer ICT. Een flinke stap voorwaarts voor Ticketpoint op het gebied van sportticketing.

Als eerste voetbalclub heeft FC Volendam gekozen voor de zogeheten “Ticketing-As-A-Service”, dé oplossing van Ticketpoint in samenwerking met Tymes4. Supporters van FC Volendam bestellen voortaan tickets via het door Ticketpoint ingerichte ticketing platform Tymes4 (van Ormer ICT). Dit platform is ontstaan uit de dringende behoefte van professionele voetbalclubs aan een gebruiksvriendelijk en allesomvattend ticketingsysteem. Geen enkele leverancier bood de software en service gericht op de eisen van voetbalorganisaties, specifieke wensen die anders zijn dan die van andere evenementenorganisatoren. Ormer ICT nam de uitdaging aan en ontwikkelde samen met Ticketpoint: Tymes4. Het is wereldwijd hét ticketingplatform voor en ten dienste van profclubs, want de profclubs zijn intensief betrokken geweest bij de ontwikkeling én doorontwikkeling van deze software as a service (SAAS). 

Frank van Eijsden, COO van Ormer ICT Software Development: “Wij zijn heel enthousiast over wat onze gezamenlijke Ticketing-As-A-Service benadering kan betekenen voor betaald voetbalclubs die er bewust voor kiezen om te profiteren van de kennis van een ervaren partij op het gebied van ticketingmanagement. Met de expertise van Ticketpoint kan het volledige ticketing management overgenomen worden en ondergebracht bij Tymes4. Dat betekent professionele ticketing binnen handbereik voor iedere club. Gefeliciteerd Ticketpoint met de live-gang van de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Dat er nog veel clubs mogen volgen!”

Ticketpoint is een marktleider op het gebied van ticketingmanagement en faciliteert jaarlijks miljoenen consumenten met een aanbod van toonaangevende concert-, sport en live entertainment evenementen.