Het werd een maandag 1 juni een extra mooie Pinksterdag! Vanaf 12.00 uur mochten de deuren van het IJM Strandhuys weer open en daar hebben we een lange tijd naar uitgekeken. In ieders belang en voor ieders gezondheid blijft gelden: bij klachten thuisblijven en ons een andere keer verblijden met een bezoek.

ZEVEN DAGEN PER WEEK GENIETEN BIJ IJM!

Je bent weer zeven dagen per week van harte welkom bij IJM. Aan een bezoek zijn momenteel wel enkele regels verbonden. Deze zijn op een rijtje gezet op:  https://ijzerenman.nl/algemene-voorwaarden

ENTREE STRANDHUYS TIJDELIJK VERPLAATST

Ook is de entree van het IJM Strandhuys tijdelijk verplaatst naar de oude ingang van het Strandbad (volg de aangegeven looproutes). Hier zijn twee rij-opstellingen geformeerd, namelijk een rij voor bezoekers die vooraf gereserveerd hebben en een rij voor bezoekers die spontaan langskomen en niet hebben gereserveerd.

Bezoekers met een reservering zijn automatisch verzekert van een plekje op het terras. Mocht je willen plaatsnemen binnen in het restaurant, dan verzoeken ze je dit duidelijk aan te geven bij je reservering.

TERRASJE PAKKEN?

Iedereen heeft er lang op moeten wachten, maar we mogen weer! Het mooiste terras van Brabant is weer open en biedt voldoende ruimte om gezellig “een terrasje te pakken”. Hoewel reserveren voor het terras niet verplicht is, raden ze je aan dat toch te doen. Intussen stromen de reserveringen al binnen, dus als je zeker wilt zijn van een plekje dan is reserveren beslist raadzaam.

KIEZEN MET QR

Service zonder te wachten, wie wil dat nou niet? Je kunt op het Strandhuys terras via een QR-code jouw favoriete Foods & drinks bestellen. Op elke tafel staat een code. Scan deze met je smartphone en de digitale menukaart opent. Maak je keuze, betaal eenvoudig via IDEAL en ze zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van je bestelling. Bij een medewerker bestellen blijft natuurlijk ook gewoon mogelijk!

GEZELLIG LUNCHEN OF DINEREN BIJ IJM?

De IJM smaakmakers staan te popelen om je de rijke en verse IJM-gerechten voor te schotelen. Ze hebben zelfs een hele nieuwe kaart! Wil je de nieuwe kaart ontdekken en proeven tijdens een bezoek in het IJM Strandhuys, dan is vooraf reserveren verplicht. Met jouw reservering vooraf ben je verzekert van een ontspannen uitje in het IJM Strandhuys!