De KeukenConcurrent Kings of Darts is terug in Nederland met de huidige nummers één, drie en zeven van de wereld. Naast Michael van Gerwen zijn ook Gerwyn Price en Daryl Gurney, Wayne Mardle en Colin Lloyd te bewonderen in ’s-Hertogenbosch, Enschede en Groningen. De triomftocht ging vanavond officieel van start in volle Mainstage.

Ook Raymond van Barneveld dit spektakel van drie avonden aan zijn afscheidstour toegevoegd! Hij sluit zich aan bij de KeukenConcurrent Kings of Darts en zal op die manier, in plaats van alleen in Amsterdam, ook in Noord, Zuid en Oost Nederland zijn afscheid vieren.

Fallon Sherrock, the Queen of Darts, zal als eerste dame haar opwachting maken. De 25-jarige Sherrock zorgde voor een sensatie op het WK door als eerste vrouwelijke darter de derde ronde te bereiken. Sherrock zal het opnemen tegen Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Gerwyn Price.

Drievoudig wereldkampioen ‘Mighty Mike’ kruist de degens met Grand Slam of Darts kampioen ‘The Iceman’ Gerwyn Price. Darts entertainer ‘Hawaii 501’ Wayne Mardle staat garant voor spektakel en zal zijn debuut maken op het Kings of Darts podium net als huidige nummer zes van de wereld Daryl Gurney en voormalig nummer één van de wereld ‘Jaws’ Colin Lloyd. Verder in de line-up nog Vincent van der Voort, Tony O’Shea, Bobby George en Darryl Fitton.

De drie avonden staan niet alleen in het teken van darts op topniveau. Crazy Pianos On Tour zullen wederom de opkomst van de spelers live begeleiden. Kortom: Een heerlijk avondje uit waar je bij moet zijn!