Innovatie

Met een sterke innovatiekracht denken we mee over de kansen en mogelijkheden van online marketing om met nieuwe manieren jouw naamsbekendheid te bevorderen.

Branding

We bezorgen online een samenhangend verhaal waarmee we op opvallende wijze jouw producten en aanbod over weten te brengen naar consumenten en media.

Scoren met data

Je hebt meer data dan je misschien doorhebt. Onze experts zijn gericht op het scoren van nieuwe bezoekers en zetten waardevolle data in voor duurzame klantrelaties.

Of je nu een prachtige evenementenlocatie, hotel, B&B hebt of juist een familiecamping die al jaren bestaat, het inzetten van online marketing is essentieel. Wie is je doelgroep en wat zijn je toekomstplannen? Mister-Postman helpt je bij het samenstellen van jouw online strategie en de praktische uitvoering ervan.

 • De beste SEO resultaten: goede vindbaarheid in Google.
 • De beste SEA resultaten binnen het marketingbudget.
 • Pakkende nieuwsbrieven die altijd aanspreken.
 • Je social media altijd op orde en actueel  
 • Resultaatgerichte social media en zoekmachine campagnes
 • Wekelijks nieuwe content voor bijvoorbeeld Facebook en Instagram
 • Blogs met ervaring en gericht op interactie

Waarom kiezen voor Mister-Postman?

 • Jarenlange expertise op social media gebied
 • Social media marketing experts
 • Geen zorgen meer over het onderhouden van je social media
 • Copywriting voor nieuwsbrieven en DM mailings
 • Social media advertising
 • Social media workshops 

Social storytelling

We zorgen voor een optimalisatie van alle sociale media. We schrijven blogs, posten updates, versturen persberichten of onderhouden en monitoren ieder gewenst kanaal.

Creativiteit

We denken mee over acties en evenementen om de doelgroep te activeren, maar ook om hiermee media-aandacht te genereren. Iedereen is tegenwoordig creatief, maar wij net ietsjes anders!

Data is key

Bij alles wat we doen en ondernemen zoeken we doorlopend naar nieuwe fans en bouwen we mee aan communities door het verzamelen waardevolle data met pakkende content.

Online planning

Alles staat of valt met een goede planning. Met ons online dashboard houd je eenvoudig en snel overzicht met alle PR & marketingactiviteiten, planningen én content op één plek.

Zichtbaar & vindbaar

Een mooie locatie of plek is niets waard als bezoekers het niet weten of vinden. We zorgen voor zoekmachineoptimalisatie, zetten Facebook campagnes in en werken aan Google Adds.

Nieuwsbrieven

In nieuwsbrieven kun je acties, aanbiedingen, activiteiten en nog veel meer delen. Het is nog altijd dé manier om nieuwtjes over jouw locatie bekend te maken.

Het laatste nieuws

Blog Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven blijven een belangrijk marketingmiddel. Hoe zet je een nieuwsbrief effectief in? Bij het maken van een nieuwsbrief is het allereest erg belangrijk om je aan je eigen huisstijl en tone of voice te houden. Zorg dat al je communicatie uitingen bij elkaar aansluiten. Daarnaast is data een heel belangrijk component binnen emailmarketing. Als je […]

Online streaming events

Gezellig zeg, weer een aantal weken thuis zitten. Iets wat wellicht in iedereen zijn hoofd afspeelde na aankondiging van de nieuwe maatregelen. Maar wat is nou de oplossing om het thuis toch gezelliger te maken in deze minder leuke tijden? Een ‘hot topic’ in de lock down dagen is online streaming. Online streaming is een […]

De tweede bezorgronde van onze stagiair Max in de postoffice

De afgelopen weken is er veel gebeurd. De nieuwe maatregelen hebben voor veel verandering gezorgd op de werkvloer bij Mister-Postman. Veel organisaties hebben zich moeten aanpassen aan de maatregelen en zo ook wij bij Mister-Postman. De storytelling voor organisaties hebben we aangepast. We willen zorgen dat de organisaties relevant blijven en niet vergeten worden in […]