Topscoorder en ‘Tilburg Trapper‘ Max Hermens versterkt sinds deze maand het (online) marketingteam van Mister-Postman. Menig sportliefhebber uit Brabant (maar ook ver daarbuiten!) kent Max vooral dankzij zijn sportieve prestaties op het ijs.

Op zijn zestiende ging ijshockeyer Max naar het Talent-team in Eindhoven. Vervolgens vertrok deze energieke center voor drie seizoenen naar het Zweedse Nacka. De afgelopen drie seizoenen is Max in de Oberliga actief waarin hij 125 punten scoorde voor Tilburg Trappers. In januari jl., toen in Nederland het Coronavirus nog niet was neergestreken, kon je Max zien scoren in Krefeld tegen Krefelder EV 1981. De beelden hieronder leveren het bewijs.

De komende maanden stomen we Max klaar om ook op het gebied van marketing en communicatie een topscoorder te worden. Max zal nauw betrokken zijn bij de realisatie van online campagnes en projecten voor verschillende klanten van Mister-Postman. Aan een ijzeren wil en de juiste mentaliteit zal het bij deze topsporter niet liggen.