De huid heeft door invloeden van buitenaf veel te verduren, denk bijvoorbeeld aan zonlicht, uitlaatgassen en airconditioning, maar ook roken, voeding en een tekort aan vocht spelen parten in hoe lang dat fijne gladde velletje blijft. Naarmate we ouder worden, verliest de huid zijn stevigheid. Collageen en elastine in de huid nemen af en er ontstaan rimpeltjes of vlekjes. Ook acné is een van de oorzaken van ontsierende littekens en pigmentvlekjes op de huid. Wij hebben hier de oplossing voor! Met de Dermapen4 geven wij een behandeling met wel 50% meer resultaat dan ieder ander apparaat dat op de markt te verkrijgen is.

Wil je graag meer informatie? Boek dan een gratis intake gesprek zodat wij kunnen kijken of jouw huidwensen behandeld kunnen worden met onze fantastische Dermapen4.

Onze aanpak.

Komende zomermaanden voorziet Mister-Postman de volgers van Bodyline Beauty & More Amsterdam van tips om te genieten een ontspannen, en vooral ‘stralende zomer’. Met wekelijkse posts, updates en acties en een eigen online huisstijl werken we aan het vergroten van niet alleen de naamsbekendheid maar ook een meer herkenbare signatuur.