Met anderhalve meter als belangrijkste ‘ingrediënt’ wordt komende zondag 6 september met de Culinaire Armada op de Wal een gastronomische brug gelegd tussen Leidschendam, Voorburg en Rijswijk. Deze dag ontdek en proef je het vakmanschap met de gerechten van de beste smaakmakers uit deze regio.

De ware genieters, de gourmands en alle andere fijnproevers hebben de achterliggende maanden ervaren wat een lockdown voor de smaakpapillen betekent. De zes ‘Aan de Vliet-restaurants’: Bij Erik, Central Park Voorburg, Brasserie De Koepel, Restaurant Elea, Rijswijk, Restaurant, Hotel & Spa Savarin en Restaurant Villa la Ruche slaan nu de handen ineen voor een gloednieuwe editie van “Culinaire Armada op de wal”. Voor wie een ticket heeft weten te bemachtigen kan rekenen op momenten van ultiem gastronomisch geluk.

Mister-Postman schenkt met plezier aan de hand van campagnes en social storytelling volop aandacht aan dit gastronomisch geluk.