Het najaar breekt aan. De thermostaten gaan weer wat omhoog. We gaan het in huis gezelliger maken. En  ook de regenachtige dagen zullen weer toenemen. Maar je hoort het team van Mister-Postman niet klagen! Nieuwe tijden vragen om nieuwe plannen. Daar krijgen we volop energie van. Deze week bespraken we de najaarsplannen met het team van Grand Café Restaurant 1e Klas in Amsterdam. Sinds deze zomer denkt Mister-Postman mee over de online marketing. Daarnaast adviseren op velerlei gebieden om bestaande en nieuwe bezoekers te bereiken. Deze zogeheten ‘één-tweetjes’ tussen beide marketingteams leveren leuke resultaten op. En bovendien is het enorm inspirerend.

Een bezoek brengen aan de voormalige ‘1e klas wachtkamers’ van het Amsterdamse Centraal Station start natuurlijk met een treinreis. Het blijft een vreemde gewaarwording om met een mondkapje de trein in te stappen. Ach, deze nieuwe tijden vragen ons nu eenmaal om aanpassen. Eenmaal aangekomen op het Amsterdamse Centraal Station ben je slechts enkele stappen verwijderd van deze onontdekte parel in Amsterdam. Wie binnenstapt kan zich vergapen aan de majestueuze decoraties. Allemaal van de hand van de beroemde architect Pierre Kuijpers. Wat een prachtplek! Gelukkig weten steeds meer bezoekers deze plek te vinden. Dat komt mede door de speciale ‘First Class Evenings’ die georganiseerd worden. Avonden waarbij een luxe vier-gangen-diner wordt gecombineerd met bijzondere live optredens van voorname artiesten. Zo werden OG3NE, Trijntje Oosterhuis, Henk Poort, maar ook de 3J’s en binnenkort zelfs ook meesterpianist Wibi Sourjadi ontvangen in deze voormalige 1e klas wachtkamers.

Dit najaar pakt Grand Café Restaurant 1e Klas opnieuw flink uit. Er staan nieuwe (muzikale) evenementen, culinaire aantrekkelijkheden en opvallende specials op de agenda. Het hoe of wat delen we komende maanden via de social media kanalen. Maar we kunnen verklappen: het is de moeite waard om Grand Café Restaurant 1e Klas online te volgen!

Boven alles staat vast dat iedereen deze plek eens zou moeten bezoeken. Beschouw het als een goed voornemen of als een ‘bucketlist’ dingetje voor deze winter. En aangezien de weersomstandigheden in het najaar ons menigmaal noopt tot wachten, kun je dat maar beter in met een ‘1e klas’ grandeur doen. En voor een bezoek aan Grand Café Restaurant 1e Klas op Perron 2-B is een mondkapje niet verplicht. Hoe ontspannend is dat.

 

Foto: Jan Buteijn