NIEUWSBRIEVEN

Bij Mister-Postman verzorgen wij nieuwsbrieven voor organisaties en evenementen. De doelgroep voorzien met actuele informatie is van groot belang. Doormiddel van nieuwsbrieven brengen wij jouw doelgroep op de hoogte van alle informatie. Jouw klanten zullen nooit meer relevante informatie missen door dit middel.

De nieuwsbrieven kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Ze kunnen voor informatie worden gebruikt, maar ook een aankondiging van een evenement of kaartverkoop, een mooie wedstrijd die eraan zit te komen of wellicht aanbiedingen en kortingen. We luisteren naar jou en samen zetten wij de nieuwsbrieven in om optimaal gebruik te maken van deze functie en nuttig hulpmiddel.


nieuwsbrief

"Mister-Postman is ons ticket naar een uitverkocht evenement!"


"De marketeers van Mister-Postman zijn goud waard voor onze onderneming. Ticketpoint werkt met een groot aantal opdrachtgevers (evenementorganisatoren) die wij via Mister-Postman kunnen ondersteunen om hun evenement goed in de markt te kunnen zetten. Van nieuwsbrieven tot het beheer van de social kanalen, en van online advertenties tot storytelling, bij ieder evenement wordt een passende tool gezocht om de evenementen zo snel mogelijk uit te verkopen. Mister-Postman is ons ticket naar een uitverkocht event!" 

Ralph de Bie - Ticketpoint
Ralph de Bie
Ticketpoint

Almost there...

Je bent al op de helft. Nu je onze nieuwsbrief diensten hebt vernomen, hoef je alleen nog maar contact met ons op te nemen om jouw organisatie 100% compleet te maken.

50%
info@mister-postman.nl
(020) 235 1 235

Mangaan 11, 5234 GD 's-Hertogenbosch