OG3NE zal op zaterdag 20 juni voor de laatste keer een Home Isolation Concert organiseren. Dat maakten de zussen dinsdagavond bekend via hun sociale kanalen. 

Vanwege het coronavirus werd de tweede helft van OG3NE’s Sweet Harmony Tour afgebroken en begonnen zij met het opnemen van de Home Isolation Video’s. De bandleden zitten gescheiden in thuisisolatie omdat Amy – die één long heeft – behoort tot de  risicogroep. Verschillende van deze Home Isolation Video’s gingen viraal, waaronder hun versie van Queen’s Bohemian Rhapsody. Deze video werd meer dan vijf miljoen keer bekeken.

Hieruit is ook het idee voor de concerten ontstaan: “Wat met een video op YouTube vanaf 18 maart begon heeft voor ons een prachtig, tijdelijk ander pad gelanceerd. Door alle overweldigende reacties zijn we destijds twee liveshows gaan opzetten, met groot succes. We houden van pionieren en wilden er op een bijzondere manier voor onze fans zijn. Daarom gaan we dit met een klapper bekronen!”, schrijft OG3NE op Instagram.

Het tweede Home Isolation Concert wist meer dan 7.000 bezoekers te trekken. Voor deze gelegenheid was een volledig ‘corona-proof’ studio gebouwd en gedecoreerd met virtueel publiek thuis. Door middel van chats was er interactie met het publiek thuis. “We houden van pionieren en lopen graag voorop in nieuwe ontwikkelingen en wilden er toch op een of andere manier zijn voor onze fans”, aldus OG3NE.

Voor het derde en laatste concert kunnen vanaf vandaag ‘tickets’ worden aangeschaft. Hiermee krijgen fans middels een link toegang tot de digitale show. Ook voor dit concert is Ticketpoint ticketpartner.