Aan de slag met online adverteren

Online adverteren zorgt voor naamsbekendheid van je bedrijf, product of evenement. De kanalen kiezen we samen op basis van je doelstellingen, je boodschap en je doelgroep. Want waar bevindt jouw doelgroep zich? Is dat op Facebook, LinkedIn of juist op specifieke websites? We denken met je mee en onderzoeken welke kanalen het meest interessant zijn voor jou.

Retargeting

Retargeting (of remarketing) zorgt er voor dat een bezoeker die eerder op je website was terug wordt verwezen naar je site. Deze mensen kunnen opnieuw worden bereikt als ze nogmaals je advertentie te zien krijgen. Er kunnen speciale banners worden gemaakt gericht op mensen die je website eerder hebben verlaten. Zo worden ze verleid terug te keren en alsnog de conversie op je website af te ronden. Retargeting kan voor ieder bedrijf of evenement worden ingezet, het gehele jaar door.

Google

Via Google Ads (voorheen Google AdWords) kun je adverteren op websites die je doelgroep bezoekt. Dit gebeurt met display advertenties. Je kunt ook kiezen voor contextuele targeting. Je stelt dan een aantal onderwerpen in die jouw doelgroep interessant vindt. Jouw banner wordt dan vertoond op websites met informatie over die onderwerpen. Zo komt je boodschap terecht bij de juiste personen.

Social media adverteren

Adverteren op social media is nooit een doel op zich. Kanalen als Facebook, Instagram of LinkedIn maar ook bijvoorbeeld YouTube dragen bij aan je naamsbekendheid, imago en betrokkenheid. Welk kanaal je wanneer moet inzetten, met welke boodschap en voor welke doelgroep, blijkt uit jouw doelstellingen in combinatie met een online strategie.

SAMEN STERKE MERKEN DELEN!

logo mainstage mister postman

Mainstage (Brabanthallen)

trappers exvc9a

Tilburg Trappers (ijshockey)

omroep max nfnqts

Omroep Max

logo klein optiek mister postman

Klein Optiek Oogzorgcentrum

logo amsterdam tigers mister postman

Amsterdam Tigers

BETTER GET HIT FESTIVAL frufvl

Better Get Hit Festival

ZAPP SINTERKLAASFEEST ayd0dj

Zapp Sinterklaasfeest

logo lion stone mister postman

Lion Stone

WAYLON kcyqo3

Waylon