ONLINE ADVERTEREN

De wereld van online adverteren is booming. Gezien worden, daar draait het om. Verspreid de juiste content aan de juiste doelgroep en meet de resultaten. Op deze manier kan jouw bedrijf conversies, naamsbekendheid en verkeer optimaliseren! 

Het online adverteren is niet meer weg te denken. We kennen de laatste trends en ontwikkelingen om te komen tot de beste resultaten. Meer bereik, meer relevante bezoekers op jouw website, hogere conversie en de goede boodschap op het juiste adres afleveren. 

Meten is weten! De resultaten van de advertenties worden constant gemeten. Zo kijken we naar de CPC (cost per click), CTR (click through rate), frequentie en meer. Als deze facetten komen samen en op deze manier optimaliseren wij jouw advertenties.

"Het team van Mister-Postman gaat bijzonder pro-actief aan de slag"

"Het team van Mister-Postman gaat bijzonder pro-actief aan de slag. Ze hebben duidelijk voelbaar kennis van zaken en daardoor voelt het direct vertrouwt om zaken uit handen te geven. Hoewel we een duidelijke visie hebben op onze online marketing was de behoefte groot om ont-zorgt te worden. Dat voelt het team van Mister-Postman heel goed aan de samenwerking kost ons minimale effort met het optimale resultaat! De communicatie is super fijn, daadkrachtig, hands-on en helder. Ze weten instinctief de toon of voice van ons bedrijf te gebruiken en sluiten naadloos aan op onze branding en identiteit. Heel blij met deze frisse samenwerking!"
Karin Bannink - Buro Bannink
Karin Bannink
Buro Bannink
info@mister-postman.nl
(020) 235 1 235

Mangaan 11, 5234 GD 's-Hertogenbosch