Innovatie

Met een sterke innovatiekracht denken we mee over de kansen en mogelijkheden van online marketing om met nieuwe manieren jouw naamsbekendheid te bevorderen.

Scoren met data

Je hebt meer data dan je misschien doorhebt. Onze experts zijn gericht op het scoren van nieuwe bezoekers en zetten waardevolle data in voor duurzame klantrelaties.

De grootste uitdaging voor een ondernemer is aandacht genereren. Ons doel is om voor jouw bedrijf of onderneming het resultaat te verbeteren. Wij zorgen er met strategische digital marketing campagnes voor dat er maximaal bereik is. De mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos. Een Facebook en Instagram campagne? Een banner campagne? Alleen posts op social media? Het is allemaal mogelijk. Wij denken samen met jou na over welk kanaal het beste past bij de boodschap die jij wilt overbrengen. Met Mister-Postman als online marketingbureau ben je er van verzekerd dat jouw potentiële doelgroep bereikt én getriggerd wordt om tot actie over te gaan. Want resultaat is wat telt!

Google

Via Google Ads kun je adverteren op websites die je doelgroep bezoekt. Je stelt onderwerpen in die jouw doelgroep interessant vindt. Jouw banner wordt vertoond op websites over die onderwerpen.

Copywriting

Social media posts, blogs, updates, aansprekende nieuwsbrieven, pakkende webteksten of video en fotoverslagen. Wij bezorgen jouw boodschap op tijd én op het juiste adres. We keep you posted!

Retargeting

Retargeting (of remarketing) zorgt er voor dat een bezoeker die eerder op je website was terug wordt verwezen naar je site. Deze mensen kunnen opnieuw worden bereikt als ze nogmaals je advertentie te zien krijgen.

Strategie & analyse

Want waar bevindt jouw doelgroep zich? Is dat op Facebook, LinkedIn of juist op specifieke websites? We denken met je mee en onderzoeken welke kanalen het meest interessant zijn voor jou.

Zichtbaar & vindbaar

Zoekmachineoptimalisatie, Facebook campagnes of Google Adds, laat het maar aan ons over. Bespaar jezelf frustraties en tijd, stop met goochelen met Google! We weten de juiste wegen.

Social media

Adverteren op social media is nooit een doel op zich. Kanalen als Facebook, Instagram of LinkedIn maar ook bijvoorbeeld YouTube dragen bij aan je naamsbekendheid, imago en betrokkenheid.

Het laatste nieuws

Blog Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven blijven een belangrijk marketingmiddel. Hoe zet je een nieuwsbrief effectief in? Bij het maken van een nieuwsbrief is het allereest erg belangrijk om je aan je eigen huisstijl en tone of voice te houden. Zorg dat al je communicatie uitingen bij elkaar aansluiten. Daarnaast is data een heel belangrijk component binnen emailmarketing. Als je […]

Online streaming events

Gezellig zeg, weer een aantal weken thuis zitten. Iets wat wellicht in iedereen zijn hoofd afspeelde na aankondiging van de nieuwe maatregelen. Maar wat is nou de oplossing om het thuis toch gezelliger te maken in deze minder leuke tijden? Een ‘hot topic’ in de lock down dagen is online streaming. Online streaming is een […]

De tweede bezorgronde van onze stagiair Max in de postoffice

De afgelopen weken is er veel gebeurd. De nieuwe maatregelen hebben voor veel verandering gezorgd op de werkvloer bij Mister-Postman. Veel organisaties hebben zich moeten aanpassen aan de maatregelen en zo ook wij bij Mister-Postman. De storytelling voor organisaties hebben we aangepast. We willen zorgen dat de organisaties relevant blijven en niet vergeten worden in […]