Meer dan alleen een persbericht...

SEO speelt een belangrijke rol in de vindbaarheid van nieuws voor journalisten. Dus persberichten, media kits, nieuwsrubrieken, demo’s, e-mail nieuwsbrieven, interview, podcasts en alle andere PR-content dient, net zo goed als alle andere content op de site, vindbaar te zijn op internet. Monitoring social media, optimaliseren van de nieuwscontent voor zoekmachines, maar ook daadwerkelijke participatie in social communities en microblogplatformen als twitter zijn vandaag de dag cruciaal voor online pr.

Awareness

Met content als brandstof stippelen we de route uit die jouw boodschap op de juiste plek krijgt én die leidt tot het beste resultaat. We bouwen aan reputatie met structurele PR of boosten om iets op de kaart zetten met campagne PR. De keuze hangt af van je doelstellingen en beschikbaar budget. Waar we sterk in zijn? Het telkens net een tikkeltje eigenwijs anders dan anderen te doen met kundigheid en creativiteit.

Content

Met content kun je merken en consumenten bij elkaar brengen. Met inhoud dus. Met verhalen die opvallen. Daarmee bereik je jouw doelgroep. Die leert jouw merk kennen. En wij leren jouw klant of prospect (beter) kennen.

Social interactie

We creëren creatieve formats en weten ook de zwaardere inhoud te verpakken tot social content die aanslaat. Maar met gave social content en een kanaal ben je er nog niet. Bereik, volgers opbouwen en interactie met je merk vragen om slimme technieken én om social advertising.

glemmer beach DSC0133

Live entertainment

glemmer beach A7A2982

Festivals

udenhout golft 47384435 1907815875973617 1417327903326076928 o kopie min

Sport events