Online streaming

Gezellig zeg, weer een aantal weken thuis zitten. Iets wat wellicht in iedereen zijn hoofd afspeelde na aankondiging van de nieuwe maatregelen. Maar wat is nou de oplossing om het thuis toch gezelliger te maken in deze minder leuke tijden? Een ‘hot topic’ in de lock down dagen is online streaming. Online streaming is een van de manieren waarop je toch een concert of evenement kan bijwonen en interactie kan hebben met anderen. Hoe heerlijk is het om lekker met de familie te kijken naar een geweldig online concert van bijvoorbeeld  OG3NE? Of extra informatie vergaren tijdens een leerzaam event gevuld met sprekers uit een bepaald vak? Tegenwoordig is het allemaal mogelijk en wordt er steeds meer aandacht aan besteed. Het scheelt je tenslotte veel reistijd, lange wachtrijen en oncomfortabel staan of zitten. Het is toch heerlijk om thuis op de bank met alle lichten uit en wat kaarsen op de tafel een concert bij te wonen. Of in een heerlijk joggingpak te luisteren naar de grootste ondernemers van ons land. We moeten tenslotte positief blijven in deze tijd!

De populariteit van online huisconcerten was duidelijk te zien in de vorige lock down. Veel artiesten van verschillende soorten muziekachtergronden gingen aan de slag om online streams te verzorgen. Ook veel online events zoals het Socia Media Ondernemers Congres gingen door en verzorgde een groot deel online. Wat is er nou beter om het relaxte gevoel van thuis te combineren met een live concert of een live event waar jij als persoon of ondernemer van kan groeien?! Niet alleen mee luisteren is een goede optie in deze tijd. Ook een livestream verzorgen is erg populair. Ben jij iemand met veel kennis en ervaring binnen een bepaald vakgebied. Nu is de tijd om dit te delen en het laagdrempelig te houden voor iedereen!

De streams die verzorgd worden zijn vaak van zeer goede kwaliteit waardoor jij volop kan genieten van een echte live ervaring. De ervaring kan wellicht niet tippen aan het echte concert gevoel of mist misschien wat interactie met echt sprekers, maar doordat de prijzen van de online streams vaak een stuk lager liggen, zijn de streams ook een stuk toegankelijker voor een groter publiek. Zo was ook de stream met onder andere Davina Michelle en rapper Snelle een groot landelijk succes. Bereid je maar weer voor op deze mooie streams tijdens de semi lock down want er zullen wederom innovatieve streams voorbijkomen.

Het mooie van online streams is dat je geen maximum aantal bezoekers hoeft te hanteren, zoveel personen als jij wilt kun je toelaten tot de stream! Daarnaast is een online event ook een mooie manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Wil je zelf een online event organiseren? Neem dan contact met onze partner Ticketpoint op!


online streaming
info@mister-postman.nl
(020) 235 1 235

Mangaan 11, 5234 GD 's-Hertogenbosch