Welkom in onze postkamer

Jouw organisatie heeft vaak veel meer te vertellen dan mensen denken. Daarom schrijven we blogs voor uiteenlopende bedrijven, merken en organisaties. Op deze manier bouwen we aan een sterkere verbondenheid met volgers en dragen we bij aan een professioneel online imago met  meer naamsbekendheid. Blogs kunnen zowel informatief ingezet worden, maar kun je ook beschouwen als een sterke factor voor verbinding en (merk)betrokkenheid. Nieuwsgierig geworden? Wil jij ook blogs delen via bijvoorbeeld jouw persoonlijke of zakelijke LinkedIn profiel? Neem dan contact met ons op, we gaan graag en direct voor je aan de slag! 

Neem een kijkje in onze ‘postkamer’ en lees hieronder enkele voorbeelden van blogs die we onlangs online afgeleverd hebben. 

WhatsApp Image 2020 12 21 at 10.55.52 1

Het stage avontuur zit erop

De stage van Max zit erop. Een leerzame reis met veel uitdagingen heeft ervoor gezorgd dat Max veel heeft geleerd tijdens zijn stage. De ups en downs tijdens een lastige periode voor een stagiair heeft hem gevormd en een goede ervaring opgeleverd. Ben jij benieuwd hoe hij dit heeft ervaren? 

blog 2 1

Volg de stagiair

Drukke tijden op het thuiskantoor! Het communiceren met klanten staat centraal deze weken. In tijden waar veel onzeker is voor ondernemers zijn wij het steuntje in de rug. Ook was het tijd om de website een flinke make-over te geven. Een rustigere en stabielere ‘look’ is gecreëerd en waarschijnlijk heb je het al gezien. Benieuwd hoe deze processen zijn gelopen?

IMG 2728 1 2

De laatste maanden van onze stagiair!

De stage nadert langzaam zijn einde. Deze maanden worden er zeker niet rustiger op. De werkzaamheden blijven op volle toeren draaien. Deze week aandacht voor de mooie resultaten van het online adverteren en de opmaak van wekelijkse nieuwsbrieven. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!

Zet nieuwsbrieven effectief in

Nieuwsbrieven blijven een belangrijk marketingmiddel. Zet jij data al effectief in om meer conversie te behalen uit jouw nieuwsbrieven? Lees snel verder hoe je dit effectief kunt inzetten! 

Online streamen blijft een hot topic.

In deze tijd worden er allerlei oplossingen gevonden om events door te laten gaan. Online stream wordt hierdoor steeds meer populair. Van webinars tot concerten het is tegenwoordig een hot topic.

De eerste bezorgronde van onze Max.

Stagiair Max neemt je achter de schermen mee tijdens zijn stage avonturen. Hoe pakt Max zijn stageperiode bij Mister-Postman aan? Wat zijn de valkuilen en waar kan hij scoren? Je leest er meer over in zijn persoonlijke blogs.

Scoren? Ga voor gekker dan gek met adverteren.

Online adverteren is booming. Steeds meer specialisten weten de markt over te nemen met geweldige advertenties die de conversies door het dak laten gaan. Benieuwd hoe we dat bij Mister-Postman aanpakken? Lees dan vooral verder!

Campagnes voor winstgevende feestdagen

Heb je een onderneming dat een  flinke online omzet kan halen rondom de feestdagen? Maar zit je telkens te ‘goochelen’ met Google? Laat ons jouw online campagne ‘in de markt zetten’, het is ons vak en we doen niet anders. Start op tijd met nadenken over je feestdagen-campagne, want ook je collega’s pakken in de laatste omzetmaand van het jaar flink uit. 

De persoonlijke kant van jouw bedrijf.

Het is steeds belangrijker om de verbinding met jouw doelgroep te maken. Wees niet bang om de persoonlijkheid van jouw bedrijf te laten zien Sterker nog; steeds meer bedrijven boeken winst omdat consumenten zichzelf herkennen in de normen en waarden van een bedrijf, organisatie of een (bijvoorbeeld groen) product. Laat je van je sterke kant zien! We helpen je graag.

Met elkaar de wereld mooier maken.

De wereld mooier maken met avontuurlijk theater voor kinderen en jongeren! Het is niet een droom, maar het doel voor de jeugdtheater specialisten van Buro Bannink. Ze willen kinderen stimuleren en inspireren om de wereld te ontdekken, deze iets leuker te maken en de weg naar het theater te vinden! Dat doen zij met een geweldig aanbod van voorstellingen, maar ook met educatieve programma’s en projecten voor alle leeftijden. 

Escape Factory, ontspannend ontsnappen.

Iedereen zoekt op z’n tijd een avontuurtje, immers een beetje uitdaging kan geen kwaad… Er is geen betere gavere plek te bedenken dan Amsterdam. Bij de Escape Factory kun je helemaal ontsnappen aan alledaags in een van de meerdere escape rooms, tijdens een potje jeu de boules,  aan de cocktailbar of in het sfeervolle restaurant. De Escape Factory heeft alles in huis voor een geweldig team- of vriendenuitje, een familiedag of ‘gewoon’ met z’n tweetjes.

info@mister-postman.nl
(020) 235 1 235

Mangaan 11, 5234 GD 's-Hertogenbosch