Innovatie

Met een sterke innovatiekracht denken we mee over de PR kansen en mogelijkheden van om met nieuwe manieren jouw naamsbekendheid te bevorderen.

Branding

We bezorgen online een samenhangend verhaal waarmee we op opvallende wijze jouw producten en aanbod over weten te brengen naar consumenten en media.

Als ware ‘postbezorgers’ hebben we een neus voor nieuws en timing. We halen de nieuwswaarde van een boodschap naar boven, die we op het juiste moment bij de juiste journalisten, redacties en media onder de aandacht brengen. Met sterke persberichten en een groot persnetwerk bereiken we ook zonder (groot) budget de juiste doelgroepen en media. Ons doel is om dé berichten te bezorgen die morgen gelezen en gedeeld worden, we keep you posted!

 

Evenementen

Bij PR voor evenementen gaat het in de basis om kwalitatieve content gecombineerd met een gedegen strategie. Tekstverhalen (persberichten, aankondigingen, publiciteitsteksten of social media posts) worden versterkt door krachtige beeldverhalen die een gevoel oproepen. Niet alleen vooraf, maar ook tijdens én na afloop van een evenement gaat jouw ‘publieke relatie’ door! Zo bouwen we samen aan langdurige bezoekersrelaties.

 

Retail

In de retailmarkt is verbinding  met en het vertrouwen van een klant essentieel. We helpen ondernemers, winkeliers, franchisers en toeleveranciers met hun online communicatie, maar bieden ook ondersteuning bij tijdelijke projecten. In alle gevallen gaat het om de mensen achter een product, merk of onderneming die we adviseren én helpen passie en een aanstekelijk enthousiasme.

Social storytelling

We zorgen voor een optimalisatie van alle sociale media. We posten, onderhouden en monitoren ieder gewenst kanaal. We schrijven blogs en creëren content.

Copywriting

Persberichten, aansprekende nieuwsbrieven, pakkende publiciteitsteksten of video en fotoverslagen. Wij bezorgen jouw boodschap op tijd én op het juiste adres.

PR

Achter elke ondernemer schuilt een prachtig verhaal en dat verdient een podium. We spotten en delen deze verhalen met de wereld!

Online planning

Met ons online dashboard houd je eenvoudig en snel overzicht met alle PR & marketingactiviteiten, planningen én content op één plek.

Zichtbaar & vindbaar

Zoekmachineoptimalisatie, Facebook campagnes of Google Adds, laat het maar aan ons over. Bespaar tijd en stop goochelen met Google!

Media & pers

Met pakkende updates en berichten bezorgen we de lokale, regionale en landelijke media telkens hét nieuws dat gelezen en gedeeld wordt.

Het laatste nieuws

Blog Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven blijven een belangrijk marketingmiddel. Hoe zet je een nieuwsbrief effectief in? Bij het maken van een nieuwsbrief is het allereest erg belangrijk om je aan je eigen huisstijl en tone of voice te houden. Zorg dat al je communicatie uitingen bij elkaar aansluiten. Daarnaast is data een heel belangrijk component binnen emailmarketing. Als je […]

Online streaming events

Gezellig zeg, weer een aantal weken thuis zitten. Iets wat wellicht in iedereen zijn hoofd afspeelde na aankondiging van de nieuwe maatregelen. Maar wat is nou de oplossing om het thuis toch gezelliger te maken in deze minder leuke tijden? Een ‘hot topic’ in de lock down dagen is online streaming. Online streaming is een […]

De tweede bezorgronde van onze stagiair Max in de postoffice

De afgelopen weken is er veel gebeurd. De nieuwe maatregelen hebben voor veel verandering gezorgd op de werkvloer bij Mister-Postman. Veel organisaties hebben zich moeten aanpassen aan de maatregelen en zo ook wij bij Mister-Postman. De storytelling voor organisaties hebben we aangepast. We willen zorgen dat de organisaties relevant blijven en niet vergeten worden in […]