‘Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen.’ is een veelgebruikte uitspraak van met name ondernemers. Laat dat nu net de bedoeling zijn van het shared-dining concept van Restaurant DISCH in hartje centrum van ‘s-Hertogenbosch, waarbij je met elkaar van meerdere gerechtjes kunt genieten.

Samen delen betekent in dit geval met elkaar de ontspanning en het plezier van een lunch of diner vermenigvuldigen. Nu horen we je denken; ‘is zo’n shared-dining idee dan ook geschikt voor een zakelijke afspraak?’, het antwoord hierop is volmondig: ja!

Met elkaar proeven en delen geeft een afspraak – zakelijk of niet – een hele andere dimensie. Behalve gespreksstof doorbreekt het ook een afstand, want je deelt vanaf het eerste moment meteen iets met elkaar. Een smaak of de voorkeur voor bepaald gerecht. Steeds meer ondernemers weten daarom de weg naar DISCH te vinden. Logisch, want de sfeervolle ambiance leent zich bij uitstek voor een meer zakelijk samenzijn. Ze bieden volop ruimte om in alle rust een goed gesprek te voeren. Onderwijl serveren zij, bijna onopgemerkt, de mooiste en meest smaakvolle wereldgerechten. En okay, voor wie echt geen zin heeft in shared dining kan bij DISCH evengoed terecht.

Afijn, laten we afspreken dat het de komende wintermaanden nog meer en nog vaker: ‘Wie kan delen, kan ook vermenigvuldigen’ gaat worden. De deuren van DISCH staan open, want het nieuwe ‘business doen’ heet vanaf nu: ‘DISCH-ness doen!’.