Innovatie

Met een sterke innovatiekracht denken we mee over de kansen en mogelijkheden van online marketing om met nieuwe manieren jouw verkoop te bevorderen.

Branding

We bezorgen online een samenhangend verhaal waarmee we op opvallende wijze jouw winkel, (online) shop of product over weten te brengen naar consumenten en media.

Scoren met data

Je hebt meer data dan je misschien doorhebt. Onze experts zijn gericht op het scoren van nieuwe bezoekers en zetten waardevolle data in voor duurzame bezoekersrelaties.

Sta je in de startblokken om een bedrijf, product of dienst te lanceren? Óf wil je juist een volgende stap zetten en doorgroeien? Maar heb je geen idee hoe je dit concreet moet aanpakken? We weten dat in jouw markt binding met en vertrouwen van een klant belangrijker is dan ooit. Misschien moet je (prijs)vechten en heb je te maken de ‘enorme budgetten’ van grote ketens of vraagt jouw product of dienst juist om de aandacht van een specifieke doelgroep.

 

Mister-Postman werkt voor winkeliers, franchisenemers maar ook toeleveranciers. We helpen hen met hun online communicatie, bouwen mee aan waardevolle klantdata of verzorgen actiematige PR-trajecten. Dat doen we op een no nonsens manier, juist omdat wij ons als mede-ondernemers realiseren dat jij het liefste wilt bezighouden met wat je het liefste doet: ondernemen! Daarom gaan we samen direct aan de slag met een praktische en betaalbare online communicatie- en PR kalender. Daarmee heb je meteen overzicht en het geeft je antwoorden op vragen als; “hoe, waar en wanneer maak ik mezelf online (meer) zichtbaar” en “hoe word ik beter zichtbaar en vindbaar?”, maar ook op welke manieren je (vrije) publiciteit kunt realiseren.

 

Dat alles voor een betaalbaar maandbedrag waarmee je verzekert bent van een strategie, pakkende onderwerpen tot campagnes en van een concrete planning, uitvoering en doorlopende monitoring.

Social storytelling

We zorgen voor een optimalisatie van alle sociale media. We posten, onderhouden en monitoren ieder gewenst kanaal.

Copywriting

Persberichten, aansprekende nieuwsbrieven, pakkende publiciteitsteksten of video en fotoverslagen. Wij bezorgen jouw boodschap op tijd én op het juiste adres.

Data is key

We zoeken doorlopend naar nieuwe fans, bouwen aan communities en verzamelen waardevolle data met pakkende content.

Online planning

Met ons online dashboard houd je eenvoudig en snel overzicht met alle PR & marketingactiviteiten, planningen én content op één plek.

Zichtbaar & vindbaar

Zoekmachineoptimalisatie, Facebook campagnes of Google Adds, laat het maar aan ons over.

Media & pers

Met pakkende updates en berichten bezorgen we de lokale, regionale en landelijke media telkens hét nieuws dat gelezen en gedeeld wordt.

Het laatste nieuws

Blog Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven blijven een belangrijk marketingmiddel. Hoe zet je een nieuwsbrief effectief in? Bij het maken van een nieuwsbrief is het allereest erg belangrijk om je aan je eigen huisstijl en tone of voice te houden. Zorg dat al je communicatie uitingen bij elkaar aansluiten. Daarnaast is data een heel belangrijk component binnen emailmarketing. Als je […]

Online streaming events

Gezellig zeg, weer een aantal weken thuis zitten. Iets wat wellicht in iedereen zijn hoofd afspeelde na aankondiging van de nieuwe maatregelen. Maar wat is nou de oplossing om het thuis toch gezelliger te maken in deze minder leuke tijden? Een ‘hot topic’ in de lock down dagen is online streaming. Online streaming is een […]

De tweede bezorgronde van onze stagiair Max in de postoffice

De afgelopen weken is er veel gebeurd. De nieuwe maatregelen hebben voor veel verandering gezorgd op de werkvloer bij Mister-Postman. Veel organisaties hebben zich moeten aanpassen aan de maatregelen en zo ook wij bij Mister-Postman. De storytelling voor organisaties hebben we aangepast. We willen zorgen dat de organisaties relevant blijven en niet vergeten worden in […]