Jouw socials uitbesteden?

Likes, clicks, interacties of sales? Mister-Postman is hét social media bureau voor het bedenken, realiseren en onderhouden van social media strategieën en campagnes die zorgen voor meetbare resultaten.

 

Mister-Postman Dashboard

Social media? Laat ons het doen!

Je kunt nog zoveel posts en berichten plaatsen op Facebook, Instagram, Twitter of Linkedin, als je niet vindbaar bent, worden je posts ook niet zichtbaar. Onze digitale postbodes navigeren moeiteloos via de verschillende kanalen. Met de juiste aanpak bereik je de juiste doelgroep, scoor je likes en stijgen je online sales.

Met ons online marketing dashboard heb je overal ter wereld realtime inzicht van alle activiteiten. Je checkt de nieuwste posts die we voor je  plaatsen, analyseert de resultaten van je social media campagnes of vindt er net dat ene beeld in jouw eigen online beeldbank. Makkelijker kun je het niet krijgen.

Jouw hele social media marketing op één plek en in één overzicht. Stop vandaag nog met klungelen met ‘vergeten’ inlogs of bespaar je kopzorgen over welk bericht nu weer moet plaatsen. Laat ons het doen zodat jij weer de regie in handen hebt. Da’s pas een goed verhaal, toch?


Adverteren op social media? Start vandaag nog!

Een hogere betrokkenheid creëren, brand awareness realiseren of meer verkeer naar je webshop? Het interessante van adverteren via social media is dat je doelgroepen heel specifiek kunt targeten. Daarom adverteren wij dagelijks op de grootste social media kanalen én natuurlijk op Google.
 
Als geen ander kennen we alle online ‘binnendoor’ routes om zo efficiënt mogelijk jouw doelgroep te bereiken.
 
Wil je weten hoeveel producten er in het winkelwagentje zijn gestopt door advertenties op Instagram en Facebook? Logisch! Iedere campagne wordt door ons verwerkt in een begrijpelijke rapportage met alle optimalisaties, learnings en aanbevelingen. 
 
Mister-Postman

Onze aanpak

Online huisstijl

We ontwikkelen een online huisstijl voor een professionele uitstraling. Bekijk hier enkele voorbeelden van onze klanten. 

Social media beheer

Is social media niet ‘jouw ding’? Laat ons het doen! Dan kun jij je weer focussen op wat je het liefste doet: ondernemen! Onze digitale postbode beheren zeven dagen per week de social media accounts van uiteenlopende bedrijven, merken en organisaties.

'Tone of voice'

We scrollen met z’n allen de hele dag. Om op te vallen in een tijdlijn heb je sterke teksten, ludieke one-liners en krachtige beelden nodig. En laat dát nu ons vak zijn! 

De Stemcoach over Mister-Postman

"Anders dan de naam doet vermoeden is Mister-Postman een bedrijf met een super leuk creatief team. Iets wat ik precies zocht. Via een handig systeem communiceer je met het creatieve team. Ze bedenken van alles, maar jij blijft in controle. Als jij vindt dat het niet klopt, komt het ook niet op je sociale media. Plaatsen doet Mister-Postman, dus daar heb je geen omkijken naar. Ik ben nu een maand aan het werk met Mister-Postman en ik heb er al klanten uitgehaald."
stemcoach
Jessica Harmens
De Stemcoach
info@mister-postman.nl
(020) 235 1 235

Mangaan 11, 5234 GD 's-Hertogenbosch