Achter iedere ondernemer en onderneming zit een waardevol verhaal. Vertel het ons!

Jouw doelgroep zit op social media, dus jij ook. Maar soms ontbreekt de tijd, inspiratie of kennis om hier actief mee aan de slag te gaan. Of social media is gewoon niet 'jouw ding'.
schrijven tips

Hoe social ben jij?

Schrijven is een vak, en het toveren met woorden is niet voor iedereen weggelegd. Schakel onze creatieve storytellers in en samen brengen we de verhalen naar het world wide web. We like!

Copywriting

Goede verhalen spotten en daarna zó maken dat het de aandacht pakt. Laat verhalen werken op zo'n manier dat het leidt tot meer bekendheid van jouw merk en groeiende doelgroepen. Schrijven is een vak en onze storytellers zijn er eindeloos dol op!

Content creatie

Beeldverhalen zijn evenzo belangrijk. Met sterke content kun jij net dat ene verschil maken. Hiervoor werken onze storytellers nauw samen met fotografen en videomakers die het vak van 'beeldend verhalen vertellen' verstaan.

Jouw eigen social agenda

We beginnen met een concreet actieplan: wat zijn je doelen, welk publiek wil je aanspreken, welke verhaalideeën heb je, hoe organiseer je dat en hoe maken we het resultaat meetbaar? We werken met een online social media agenda, zodat je ieder uur van de dag en overal ter wereld kunt zien wat er speelt en wanneer wordt geplaatst.

restaurant DISCH Den Bosch

Restaurant DISCH

Social Media Storytelling

ijzeren man restaurant

IJzeren Man Vught

Storytelling & marketing support

paarden training bartels

Academy Bartels

Storytelling & marketing support