fbpx
Mister Postman PR & Marketing Agency

SOCIAL MEDIA & STORYTELLING

"From creation to activation, we've got your socials covered..."

Storytelling is (y)our business

Meer dan 52% van alle online merkontdekkingen vindt plaats op sociale media. Het is dus niet genoeg om alleen wat te posten en er het beste van te hopen. Nee, je hebt strategie, slimme targeting en inhoud nodig.

Aangedreven door innovatie en data zorgen we ervoor dat je op elk sociaal platform voorbij komt. We richten ons op de juiste call-to-actions, leveren je de teksten en content voor posts en monitoren doorlopend al jouw kanalen! Makkelijk toch?

De juiste woorden

De juiste emotie loopt direct over naar verbintenis. Verbinding is waar het uiteindelijk om draait bij storytelling. Keer op keer raak schieten met de juiste teksten. Dat is de uitdaging!

Zorgeloos

Voor een betaalbaar budget en met de juiste aanpak gaan we aan de slag om jouw merk, naam of evenement eens flink in de schijnwerpers te zetten.

Schrijven is een vak

Moeite met het bedenken van posts, het schrijven een persbericht of webteksten? Schrijven is een vak. Ga aan de slag met je eigen copywriter!

Get the picture

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden. Klopt! We werken met beeldmakers die precies de kern van jouw boodschap in beeld weten te brengen.

ian schneider 8COAUK8ckv8 unsplash

Copywriting

Op zoek naar een professionele, betaalbare copywriter? Onze creatieve storytellers schrijven de verhalen die morgen gelezen worden.

jonathan kemper qPIXG4NTNhE unsplash scaled freshblue

Digital nomads

Onze creatives laten zich inspireren door de wereld om eens. Je komt ze werkelijk overal tegen. In plaats van brommen in de file, ontmoeten we je het liefst digitaal. Let's Zoom!

Planningen en plannen

Met een app op je telefoon heb je toegang tot een online werkruimte waar je alles kunt terugvinden. Van posts, content, kalenders tot jouw eigen mediabank.