STORYTELLING

EMOTIE

Bij storytelling is het enorm relevant om met de juiste emotie te communiceren. De doelgroep is voor elke organisatie anders en daarom is deze afweging bij elke klant een van de prioriteiten. De juiste emotie loopt direct over naar verbintenis.

VERBINDING

Verbinding is waar het uiteindelijk om draait bij storytelling. Keer op keer raak schieten met de juiste teksten. Dat is de uitdaging. Uiteindelijk bouw je hierdoor verbinding op met jouw doelgroep. Je identiteit uitstralen is daarom erg belangrijk in het proces.

EEN VERHAAL

Als alles dan goed in elkaar steekt plaats je niet alleen content, maar echt een verhaal. Een standaard social media post kan iedereen maken. Een echt verhaal op jouw tijdlijn en feed. Dat is de uitdaging die wij willen aangaan voor jou!

"Mister-Postman neemt ons veel zorg uit handen."

"Mister-Postman beheert onze social media kanalen, daarnaast schrijven en plaatsen zij met veel creativiteit en enthousiasme de blogs voor op onze website. Het enige wat ik nog hoef te doen is elke maand de uitingen goedkeuren en verder regelen zij alles. Zij verzinnen, creƫren en plaatsen de content op onze social media kanalen, zodat ik me volledig kan focussen op mijn core business. Dat 'digitaal ontzorgen' geeft een geruststellend gevoel, zeker voor iemand die graag de controle wil houden. Ze denken actief met ons mee en dat maakt mij erg blij met de samenwerking tussen Mister-Postman en Rederij van Hulst."
juul
Juul Vredenbregt
Rederij van Hulst
info@mister-postman.nl
(020) 235 1 235

Mangaan 11, 5234 GD 's-Hertogenbosch