Innovatie

Met een sterke innovatiekracht denken we mee over de kansen en mogelijkheden van online marketing om met nieuwe manieren jouw ticketverkoop te bevorderen.

Planning

Interviews of TV-optredens combineren we strategisch met online campagnes om een boost te optimaliseren voor je naamsbekendheid en niet onbelangrijk: de kaartverkoop!

Scoren met data

Onze experts 'figureren' als een creatief klankbord en zijn gericht op het scoren van nieuwe fans, waardevolle data en duurzame bezoekersrelaties.

Mister-Postman werkt doorlopend aan innovatieve manieren om je doelgroep (en de mensen met wie zij dit willen delen) te enthousiasmeren over jouw voorstelling, festival of concert. Social media, met pakkende publiciteitsteksten, gerichte online campagnes, kwalitatieve foto -en video verslagen of opvallende persberichten, laat het maar aan ons over. Via een efficiënt en gedeeld online dashboard plannen we strategisch vooruit om ervoor te zorgen dat de boodschap op het juiste moment wordt gedeeld.

Een interview in de krant of een optreden voor radio of televisie, combineren we met een online campagne om op deze manier een boost te optimaliseren voor je naamsbekendheid en niet onbelangrijk: de kaartverkoop. Ondertussen houden we stevig de vinger aan de pols om te zorgen voor een samenhangende, reactieve en vloeiende campagne aangepast op de markt, specifieke acties en reacties.

Social storytelling

We zorgen voor een optimalisatie van alle sociale media. We posten, onderhouden en monitoren ieder gewenst kanaal.

Copywriting

Persberichten, aansprekende nieuwsbrieven, pakkende publiciteitsteksten of kwalitatieve video en fotoverslagen. Wij bezorgen jouw boodschap op tijd én op het juiste adres.

Data is key

We zoeken doorlopend naar nieuwe fans, bouwen aan communities en verzamelen waardevolle data met pakkende content.

Online planning

Met ons online dashboard houd je eenvoudig en snel overzicht met alle activiteiten, planningen én content op één plek.

Zichtbaar & vindbaar

Zoekmachineoptimalisatie, Facebook campagnes of Google Adds, laat het maar aan ons over.

Media & pers

Met pakkende updates en berichten bezorgen we de lokale, regionale en landelijke media telkens hét nieuws dat gelezen en gedeeld wordt.

Het laatste nieuws

Blog Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven blijven een belangrijk marketingmiddel. Hoe zet je een nieuwsbrief effectief in? Bij het maken van een nieuwsbrief is het allereest erg belangrijk om je aan je eigen huisstijl en tone of voice te houden. Zorg dat al je communicatie uitingen bij elkaar aansluiten. Daarnaast is data een heel belangrijk component binnen emailmarketing. Als je […]

Online streaming events

Gezellig zeg, weer een aantal weken thuis zitten. Iets wat wellicht in iedereen zijn hoofd afspeelde na aankondiging van de nieuwe maatregelen. Maar wat is nou de oplossing om het thuis toch gezelliger te maken in deze minder leuke tijden? Een ‘hot topic’ in de lock down dagen is online streaming. Online streaming is een […]

De tweede bezorgronde van onze stagiair Max in de postoffice

De afgelopen weken is er veel gebeurd. De nieuwe maatregelen hebben voor veel verandering gezorgd op de werkvloer bij Mister-Postman. Veel organisaties hebben zich moeten aanpassen aan de maatregelen en zo ook wij bij Mister-Postman. De storytelling voor organisaties hebben we aangepast. We willen zorgen dat de organisaties relevant blijven en niet vergeten worden in […]