fbpx
Mister Postman PR & Marketing Agency

Meerjarige overeenkomst VanPlan en Ticketpoint.nl


Ticketpoint.nl
en VanPlan hebben overeenstemming bereikt over het continueren van hun samenwerking op het gebied van ticketing. Partijen hebben met elkaar een meerjarige samenwerkingsovereenkomst gesloten. Hiermee weet VanPlan zich ook de komende jaren verzekert van de systeemkennis, het ticketingplatform en de service van Ticketpoint. Deze samenwerking maakt het voor VanPlan mogelijk om tickets te verkopen van een sterk regionaal georiënteerd aanbod, variërend van concerten, theatervoorstellingen, festivals tot familie-uitjes tot zelfs sportevenementen.

Het succes van deze samenwerking ligt verscholen in de speciale zogeheten “white label formule” van Ticketpoint. Door deze formule exploiteert VanPlan een eigen ticketingplatform waarbij gebruik wordt gemaakt van de systemen, software en service van Ticketpoint. Bovendien kunnen “white label partners” gebruik maken van talloze additionele (kostenbesparende) diensten zoals het inzetten van professionele toegangsscanners of kassamedewerkers op locatie, maar ook een speciale support-app. Deze app is gekoppeld aan zowel het ticketingplatform als de klantenservice, zodat een opdrachtgever volledig self supported op locatie direct vragen of problemen kan oplossen.

Met de ondertekening van de nieuwe overeenkomst gaan VanPlan en Ticketpoint de samenwerking komende jaren verder uitbreiden.

Mister-Postman is het inhouse PR- en marketingbureau van Ticketpoint.