Welkom aan boord team Rederij van Hulst! We stappen graag bij jullie aan boord voor een unieke beleving op het water. Samen gaan we aan de slag met jullie social media marketing,  het samenstellen van creatieve concepten en opvallende content. We hebben er ontzettend veel zin in!

Over Rederij van Hulst

Proef echte boerenkaas. Vaar over de Kagerplassen en het Braassemermeer. Bekijk molens, kerken en monumenten. Geniet op een van de vele terrassen. Maar ontdek vooral de bijbehorende verhalen, die van uw bezoek een bijzondere ervaring maken. Of ontdek het prachtige waterlandschap in en om het Groene Hart en de Bollenstreek. Bij Rederij Van Hulst leggen ze de loopplank voor je uit. Een geslaagd feest vieren of de Hollandse cultuur proeven doe je het beste op het water! Rederij van Hulst neemt je graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht.

De thuishaven van Rederij van Hulst ligt rondom de ‘Kagerplassen’. Dit prachtige watergebied ligt tussen de steden Amsterdam, Den Haag en Leiden. Onze schepen en tochten vertrekken uit Warmond, Leiden/Leiderdorp, Noordwijk, Katwijk en Lisse.