Schoonheid is een subjectief begrip. Wat de één mooi vindt, is niet per definitie ook mooi voor een ander. Het is per geslacht, leeftijd, tijdsperiode en zelfs per cultuur verschillend. Of het nu gaat om innerlijke of uiterlijke schoonheid, het heeft alles te maken met zelfvertrouwen. Schoorvoetend betreden sommigen voor de eerste maal een beautysalon, het klinkt zo gek: een beauty-salon. Maar in werkelijkheid blijkt een fijne plek te zijn vol mooie mensen. Een plek om echt even de tijd te nemen voor jezelf.

In Amsterdam bestaat zo’n plek, al meer dan 20 jaar zelfs, waar je vertrouwd en ontspannen welkom wordt geheten. Waar ruimte is voor rust of juist voor een gesprek. Waar je als vrouw of man even uit de waan van alledag kunt stappen.

We gaan je komende tijd vaak vertellen hoe fijn het is om je onder te dompelen in de wereld van Bodyline Beauty & More. Want Mister-Postman gaat vanaf nu samen met het enthousiaste team van Bodyline aan de slag met hun social media en online storytelling. We keep you posted!