Schitteringen van autolampen in de avond? Wennen aan het licht als je van binnen naar buiten gaat? ‘Doe-ik-nou-wel-of-niet-mijn-zonnebril-op’ weer? Knijpen met de ogen of toch maar even de zonneklep in de auto naar beneden? Lichtintensiviteit van je computerscherm of mobiel wat lager zetten? Is dit herkenbaar?

Veel van deze (dagelijkse) situaties nemen we allemaal voor lief en wordt vaak niet als een echt probleem gezien. Dat hoeft ook niet, maar ideaal is anders! Hoe fijn is het als je hier onbewust comfort in krijgt, zonder een zonnebril op te zetten of te knijpen met je ogen.

Wij zijn daarom erg trots dat wij, als 1 van de 20 optiek winkels in héél Nederland, als eerste de nieuwste Acuvue Oasys Transitions lens mogen introduceren. Deze unieke 2-weeks lens heeft als eigenschap mee te kleuren met de lichtintensiviteit, waardoor u een stuk comfortabeler zal zien! Binnen 30 seconden kleurt deze lens al op.

Ook zo nieuwsgierig naar deze comfortabele beleving? Kom deze lenzen ervaren bij Klein Optiek Oogzorgcentrum, hier zullen wij als optometristen en contactlensspecialiste u kennis laten maken met de allereerste meekleurende zachte lens.

Op de foto:
Danique Stinkens
BHealth, Optometrist bij Klein Optiek Oogzorgcentrum in Apeldoorn