nice to meet you!

Werken bij Mister-Postman

Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geen passende vacature online? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie. 

teamwork

Kort, bondig en begrijpelijk. Dat is waar we voor staan. Het raakt meteen de kern van hoe wij het liefste met anderen samen werken; bevlogen, resultaatgericht en vooral nuchter.

mensenwerk

Bij ons staat altijd de mens achter de ondernemer of de onderneming centraal. Dat zijn de mensen met wie we samenwerken, de mensen die we bereiken en natuurlijk onze eigen mensen.

ondernemend creatief

Wij zijn ondernemend, delen graag verhalen en dol op planningen. We benaderen uitdagingen met creativiteit, en we doen het allemaal graag net een tikkeltje anders dan anderen.

Mister-Postman

Vacature: online marketeer

Heb je ervaring met het inrichten en optimaliseren van Search, Display en/of Social campagnes? Is het bedenken, schrijven en het creëren van content jouw passie? En heb je aantoonbaar werkervaring als online marketeer bij een commercïele en snelgroeiende organisatie? Lees dan vooral verder!

Jouw dag op het prachtige ‘postkantoor’ van Mister-Postman in Den Bosch begint natuurlijk met een kop koffie (of thee). Onderweg van ons eigen Grand Café naar je werkplek popt het ene na het andere idee bij je op. Van een ‘oogstrelend’ springend idee voor een oogzorgcentrum, een ludieke campagne voor een natuurschoon recreatiegebied tot smaakvolle inhakers voor een toprestaurant. Na het tweede kopje duik je in de cijfers. Je analyseert hoe de verschillende campagnes draaien en stuurt hierover een korte mail naar onze opdrachtgevers. Terwijl je midden in Facebook Business Manager, Google Tag Manager, Google Analytics en Google Ads zit, zie je iedereen naar de keuken sprinten: de lunch staat klaar.

Na de lunch werk je wat mailtjes weg, plan je berichten op Facebook in en is het tijd voor het wekelijkse projectoverleg met de andere collega’s. Aan het einde van de dag plaats je nog snel updates en allerhande adviezen in Podio voor de afspraken die komende week gepland staan.

Natuurlijk krijg je alle ruimte en de vrijheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Je werkt met specialisten op het gebied van storytelling, creatie, online media en research. Jonge, gedreven, en heel verschillende mensen met wie in een team zult samenwerken en van wie je ontzettend veel kunt leren. En dat in een omgeving waar plezier, enthousiasme en eigen initiatief de boventoon voert

Dit ben jij!

  • Je hebt een opleiding afgerond op het gebied van communicatie, marketing of commerciële economie. Of je hebt iets anders gedaan, waarvan jij denkt: joh, dat is net zo goed of zelfs beter.
  • Je bent een Google Analytics- en Adwords expert.
  • Je hebt ervaring met het inrichten en optimaliseren van Search, Display en/of Social campagnes.
  • Met jouw analytics skills kun je de resultaten van media campagnes doorvertalen naar concrete adviezen voor optimalisaties.
  • Je hebt een talent voor schrijven en content creatie.
  • Je bent een kanjer in het organiseren en overzicht houden.
  • Je bent kritisch (op anderen, maar zeker ook op jezelf) en analytisch.
  • Je presenteer skills zijn on point.
  • Vrolijkheid is jouw middle name!
  • Je hebt een rijbewijs, woont in de buurt van Den Bosch en realiseert je dat ook buiten werktijden of in de weekenden werken hoort bij jouw rol als online marketeer van verschillende organisaties.

Reageer!

Stuur je cv (met recente pasfoto) en je een heldere, overtuigende motivatie naar yvonne@mister-postman.nl. Herkennen we in jouw motivatie een potentiële nieuwe collega, dan nodigen we je op korte termijn uit voor een persoonlijke kennismaking.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Stage bij Mister-Postman?

We hebben plek voor een meewerkstage vanaf februari 2020 voor een minimale periode van 5 maanden. We zoeken gemotiveerde stagiairs die net een stapje extra zetten om een idee, campagne of verhaal tot (online) realiteit te brengen.

Je gaat heel veel verschillende dingen doen. De ene dag zit je op kantoor en ben je aan het uitzoeken hoe we het beste en meest efficïent een online storytelling campagne gaan realiseren, bel je met opdrachtgevers en bewerk je foto en videocontent. De volgende dag nemen we je mee naar locatie om ervoor te zorgen dat je exact weet waarover je schrijft. Letterlijk is geen dag hetzelfde, en je bent altijd op zoek naar de beste verhalen en nieuwtjes die morgen bezorgt én gedeeld worden.

Reageer!

Stuur je cv (met recente pasfoto) en je een heldere, overtuigende motivatie naar yvonne@mister-postman.nl. Herkennen we in jouw motivatie een potentiële nieuwe stage-collega, dan nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!