nice to meet you!

Werken bij Mister-Postman

Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geen passende vacature online? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie. 

teamwork

Kort, bondig en begrijpelijk. Dat is waar we voor staan. Het raakt meteen de kern van hoe wij het liefste met anderen samen werken; bevlogen, resultaatgericht en vooral nuchter.

mensenwerk

Bij ons staat altijd de mens achter de ondernemer of de onderneming centraal. Dat zijn de mensen met wie we samenwerken, de mensen die we bereiken en natuurlijk onze eigen mensen.

ondernemend creatief

Wij zijn ondernemend, delen graag verhalen en dol op planningen. We benaderen uitdagingen met creativiteit, en we doen het allemaal graag net een tikkeltje anders dan anderen.

Ontwerp zonder titel 8

Stage bij Mister-Postman?

We hebben plek voor een meewerkstage vanaf februari 2020 voor een minimale periode van 5 maanden. We zoeken gemotiveerde stagiairs die net een stapje extra zetten om een idee, campagne of verhaal tot (online) realiteit te brengen.

Je gaat heel veel verschillende dingen doen. De ene dag zit je op kantoor en ben je aan het uitzoeken hoe we het beste en meest efficïent een online storytelling campagne gaan realiseren, bel je met opdrachtgevers en bewerk je foto en videocontent. De volgende dag nemen we je mee naar locatie om ervoor te zorgen dat je exact weet waarover je schrijft. Letterlijk is geen dag hetzelfde, en je bent altijd op zoek naar de beste verhalen en nieuwtjes die morgen bezorgt én gedeeld worden.

Reageer!

Stuur je cv (met recente pasfoto) en je een heldere, overtuigende motivatie naar yvonne@mister-postman.nl. Herkennen we in jouw motivatie een potentiële nieuwe stage-collega, dan nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!